Dobrý den, po 2 rocích používání PC se mi poprvé objevila v počítači modrá smrt... Nikdy předtím jsem se s ní neshledal a u vás vím, že jste mi dokázali odstranit trojského koně, tak předpokládám by jste dokázali vyřešit i tohle.. Nejsem žádný profík přes počítače, tudíž mám z toho celkem skaženej den..
Důsledky: Asi trošku zpomalené PC, ale to ani nijak nesleduji.. Spíš nevím co od toho mám čekat, jestli náhodou jsem nechytil nějaký hnusný vir, když mi to napsalo, že mi někdo útočí na Windows..
Mohl bych se zeptat co od toho mám očekávat, jaké jsou rizika, popřípadě jak vyléčit modrou smrt?
Děkuji za rady, návody...

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Modrá smrt
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: Modrá smrt
Více minidumpů není? BSOD se objevila pouze jednou?
V první řadě by to chtělo test paměti a teploty komponent v zátěži.
V první řadě by to chtělo test paměti a teploty komponent v zátěži.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Re: Modrá smrt
fakt netuším z toho co jsi napsal co mám udělat..Nejsem žádný profík přes počítače, tudíž mám z toho celkem skaženej den..
Ano, byl tam jenom jeden soubor.