Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Norton Internet Security (LiveUpdate) !

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
matastol
Návštěvník
Návštěvník

Norton Internet Security (LiveUpdate) !

#1 Příspěvek od matastol »

Dobrý den.
Mám problém s aktualizací u Norton Internet Security. Už asi 4 den mi nejdou nainstalovat tyhle dvě aktualizace (viz:obr) při spuštění LiveUpdate ručně. Zkoušel jsem snad všechno co mě napadlo, několikrát jsem přeinstaloval nortona, zkoušel opravu u nortona, podporu, ale bez výsledku! Budu vděčný za každou radu, už si s tím nevím rady. Děkuji.
:(

Obrázek

Kód: Vybrat vše

https://support.norton.com/sp/en/us/home/current/solutions/v57189259_EndUserProfile_en_us
Píšou že se to rychle opraví většinou do 24h, ale mě to trvá už skoro 4 dny, no nevím nějak se mi to nezdá!

vyosek
VIP
VIP

Re: Norton Internet Security (LiveUpdate) !

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

:arrow: Problem je stale??

:arrow: Ono my tezko uz neco zmuzem, kdyz ani techsupport Symantecu s tim nic nedela...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

matastol
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od matastol »

Ano pořád to nejde. Volal jsem na tel. podporu symantec. Tam mi řekli že je problém s nekompatibilitou s Firefox 31 což je zajímavé, ale na druhém PC mam firefox 31 a vše je OK. Ale tam mam win7 a na tom kde to nejde je win8. Nechapu to? :-/ Už jsem přeinstaloval i Firefox a pořád nic.

Obrázek

Stejně si myslím že bude chyba někde u mě, ověřil jsem si na vice počitačích které mají nortona a ten toolbar je s verzi Firefoxu 31 všude kompatibilní a nejde jenom u mě!
A navíc když jsem firefox odinstaloval a znovu nainstaloval tak si pamatuje staré nastavení potřeboval by jsem ho odebrat nějak uplně ze systému?

matastol
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od matastol »

Nebo popřípadě jak odebrat ten doplněk z firefoxu když u něho nemám žádnou možnost k odinstalování? Jak ho odstranit nebo vymazat? Děkuji za radu.

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Pavuk29 »

Sry za vstup: ked je oznaceny ako zakazany, nemal by fungovat.
Malo by to ist odstranit z Firefoxu pomocou Ccleanera.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

matastol
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od matastol »

No právě že nejde, ja z toho snad zblbnu. :D Ještě jeden dotaz neví někdo jak uplně odinstalovat z PC Norton Internet Security? Když ho odinstaluji přes CCleaner a pak ještě tím jejich nástrojem na odinstalování Norton removal tool
Proč si to pořád pamatuje moje nastavení, vůbec nemusím aktivovat naskočí mi přesný počet zbývajicích dnů? Nastavení nortona je taky stejné jako před odinstalací nemělo by se tohle všechno odstranit ? :?:

vyosek
VIP
VIP

#7 Příspěvek od vyosek »

Divne, ze toto nastaveni zustava, asi opet Support :?:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět