Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Ahoj
po vymene graficke karty me to zaclo vyhazovat tuto neprijemnost bouzel to dela i mimo zatez pri sledovani filmu atd a uz jsi stim nevim rady pocitac ciste po formatu a s novyma ovladecema a nic nepomohlo
Zdravím!
Pokud jste kartu nepřetaktoval, máte buď chybný ovladač, nebo je vadná samotná karta. Doporučuji přrinstalovat ovladače základní desky (chipsetu) a pak hned nainstalovat správný ovladač grafiky.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
karta neni pretaktovata ovladace stahnute s oficko stranek bouzel na moji desku jse uz nejaky ten patek nove ovladace neobjevili tak jsem tam hodil ty nejnovejsi a ovladace na grafiku 14.4 tohle vsechno jsem uz zkousel pred formatem a nepomohlo
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Linq píše:bouzel v jinem pc nemuzu vyzkouset jeste jsem zapomel zminit ze predchozi karta shorela jestli v tom nemuze byt nejak spojitost
No to bolo dost dolezite. To ako potom chces aby Rudy hadal. Takto upecies aj dalsiu kartu.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, pripadne s inymi uzivatelmi, kontaktujte ma na ICQ alebo mailom na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore. http://www.icq.com/people/267560078/ hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821 pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601
vypovedela sluzbu byla 3 roky stara + tyhle vedra taky neprispeli momentalne mam pucenou kartu od kamarada a zatim ok ale bouzel ty moje bsod byli jednou za den tak to bude chtit vic testovat
Naposledy upravil(a) Linq dne 31 črc 2014 14:51, celkem upraveno 1 x.
nikdy jsem stim nepracoval tak nevim co presne potrebujes ale tak neco jsem nasel snad to bude ono a pak nejaky graf
Napájecí napětí:
Jádro CPU 0.85 V
+3.3 V 3.42 V
+5 V 5.09 V
+12 V [ TRIAL VERSION ]
+5 V Standby 5.19 V
Debug Info F FF 55 59 / FF FF
Debug Info T 27 41 89 / 00
Debug Info V 6A DD D6 D6 D4 FF 29 (01)
Debug Info I C1 B353
Jádro CPU 0.85 V
+3.3 V 3.42 V
+5 V 5.09 V
+12 V [ TRIAL VERSION ]
+5 V Standby 5.19 V
a je to v pořádku. Chtěl jsem vědět, zdar grafika neodešl kvůli vadnému zdroji. Nezbude opravdu nic jiného, než kartu vyzkoušet v jiném PC. Za sebe podezírám kartu samotnou.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
oki dekuju moc za tvuj cas a trpelivost kartu moc lidi nechce strkat do pc aby jim neco neodpalila tak asi bude reklamace bez udani duvodu 14 dni ji jeste nemam a zkusim testnout toho veterana co mam doma jestli to snim pojede