19 črc 2014, 17:52
nejde mi to vytvorit na tu flash
19 črc 2014, 17:54
instalace probehne a na konci to napise eset se nepodarilo vytvorit
19 črc 2014, 21:02
takze jsme asi vyzkousely vsechny moznosti ...??????jedina je preinstalovat pc je tak?
policie cr po me zase patra prosim o radu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
-
ahoj a predem dekuji
- Návštěvník

Re: policie cr po me zase patra prosim o radu
Naposledy upravil(a) vyosek dne 19 Črc 2014 20:36, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Prispevky slouceny
Divne, me to slo
Zkuste jeste Kasperskyho http://support.kaspersky.com/8092
Jinak zitra jsem cely den doma, pak mam 3 dny v praci, pripadne se muzem domluvit mailem
Zkuste jeste Kasperskyho http://support.kaspersky.com/8092
Jinak zitra jsem cely den doma, pak mam 3 dny v praci, pripadne se muzem domluvit mailem
-
ahoj a predem dekuji
- Návštěvník

19 črc 2014, 21:15
nechapu proc mi to nejde cela instalace bez problemu a na konci to napises nejakej nesmysl.....no co uz jeste jsem to jednou stahl
vyzkousim ........pak dam to druhy a pri nejhorsim mi das cislo a domluvime se zitra bych ti to dovezl nekam
19 črc 2014, 21:26
toho kasperskyho mam stahnout do toho usb jak tam pisou jsou tamn na vyber dve moznosti
nechapu proc mi to nejde cela instalace bez problemu a na konci to napises nejakej nesmysl.....no co uz jeste jsem to jednou stahl
vyzkousim ........pak dam to druhy a pri nejhorsim mi das cislo a domluvime se zitra bych ti to dovezl nekam
19 črc 2014, 21:26
toho kasperskyho mam stahnout do toho usb jak tam pisou jsou tamn na vyber dve moznosti
Naposledy upravil(a) vyosek dne 19 Črc 2014 20:36, celkem upraveno 1 x.
Od kasperskyho stahnout iso a pak tu utilitu for recording, kterou spustis a pres ni pak vytvaris to bootovaci usb

Přispějete na provoz fóra?