Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
zdravím včera mi cez stred monitora preblikoval tenký pas dúfal som že to bude monitorom(mam ešte jeden) ale dnes pri zapnutí PC som videl BSOD :? po reštarte PC šlo normálne spravil som test v OCCT a skončil bez problémov... len sem-tam mi preblikane cez stred monitora ten pas ...skúšal som hrať hru tak šlo to normálne až na ten pas.. driver som preinštaloval žiadna zmena...
bude to grafikou? :? ako ju viem ešte otestovať? jedna sa o kartu asus 9600gt Top. Viem stará ale nemôžem si dovoliť teraz nove pc.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Dobrý deň ... nechcem spamovat alebo byt drzí viem že tu toho mate veľa ale tak pre istotu ak by ste si nevšimli že som upravil predošli post sa hlásim... inak sa ospravedlňujem nerobím to z nedočkavosti. Dakujem
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
no už roky mam procesor pretaktovaný o 500MHz na jadro.. nikdy s tým nebol problém voltage nemám viac ako default.
len ten pas čo mi tu sem-tam preblikane neviem ci je z grafiky alebo...
ten BSOD nespôsobila GK?
zdravím. som to tu potom zabudol napísať PC som komplet rozobral všetko vyčistil a nanovo poskladal vymenil som monitor a káble a upravil aj tie takty.. zatiaľ nevidím ani ten pas ani BSOD tak snáď je grafika v poriadku ... diky