Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Preventivní prohlídka
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Preventivní prohlídka
Ok po dlouhé době se opět ozývám. Zkoušel jsem tedy aktualizovat grafiku a síťovku.
Co se týče internetu ten pořád padá. Nevím jestli tak často, ale začínám mít podezření že internet spadne kdykoliv se mu zachce. Zatím co jsem to pozoroval pořád to samé. Spadne internet a musím resetovat počítač aby znovu jel. Nejčastěji se to stává při prohlížení v prohlížeči nebo sledování videí na YouTube. Při hraní her, stahování uploadování mi to ještě nikdy nespadlo. Podezřelé je že když mě spadne prohlížeč tak služby jako skype, steam fungují dál a nejsou poté až se odhlásím a snažím přihlásit, tak už to nejde. Mám podezření že možná jde o přetížení jelikož je také časté padání při načítání. Někdo to spadne i 3x za hodinu. Někdy to nespadne celý den. Tudíž nevím co si mám o tom myslet. Myslím že by mohlo jít o vir, ale těžko říct.
Fajný program na grafiku. Určitě děkuji za doporučení jen jsem měl docela zajímavý problém. Když stáhnu nový driver (myslím že je to GeForce377 něco), tak vše v pohodě stáhnu ale už nevím jak to nainstalovat. První jsem nainstaloval v pohodě. Ale u druhého dám download a až se to stáhne nikde není odkaz k nainstalování. Uvažoval jsem jestli se to někde nestahuje do složky, ale nic jsem nenašel. Tak teď nevím jak nainstalovat nový driver.
Co se týče internetu ten pořád padá. Nevím jestli tak často, ale začínám mít podezření že internet spadne kdykoliv se mu zachce. Zatím co jsem to pozoroval pořád to samé. Spadne internet a musím resetovat počítač aby znovu jel. Nejčastěji se to stává při prohlížení v prohlížeči nebo sledování videí na YouTube. Při hraní her, stahování uploadování mi to ještě nikdy nespadlo. Podezřelé je že když mě spadne prohlížeč tak služby jako skype, steam fungují dál a nejsou poté až se odhlásím a snažím přihlásit, tak už to nejde. Mám podezření že možná jde o přetížení jelikož je také časté padání při načítání. Někdo to spadne i 3x za hodinu. Někdy to nespadne celý den. Tudíž nevím co si mám o tom myslet. Myslím že by mohlo jít o vir, ale těžko říct.
Fajný program na grafiku. Určitě děkuji za doporučení jen jsem měl docela zajímavý problém. Když stáhnu nový driver (myslím že je to GeForce377 něco), tak vše v pohodě stáhnu ale už nevím jak to nainstalovat. První jsem nainstaloval v pohodě. Ale u druhého dám download a až se to stáhne nikde není odkaz k nainstalování. Uvažoval jsem jestli se to někde nestahuje do složky, ale nic jsem nenašel. Tak teď nevím jak nainstalovat nový driver.
Pokud net padá i po aktualizaci ovladačů a to jen při určité činnosti co zkusit jiný prohlížeč, také restartovat modem a zkontrolavat síťové kabely, protože virem to nebude.ElimCz píše:Ok po dlouhé době se opět ozývám.
Co se týče internetu ten pořád padá. Nevím jestli tak často, ale začínám mít podezření že internet spadne kdykoliv se mu zachce. Zatím co jsem to pozoroval pořád to samé. Spadne internet a musím resetovat počítač aby znovu jel. Nejčastěji se to stává při prohlížení v prohlížeči nebo sledování videí na YouTube. Při hraní her, stahování uploadování mi to ještě nikdy nespadlo. Podezřelé je že když mě spadne prohlížeč tak služby jako skype, steam fungují dál a nejsou poté až se odhlásím a snažím přihlásit, tak už to nejde. Mám podezření že možná jde o přetížení jelikož je také časté padání při načítání. Někdo to spadne i 3x za hodinu. Někdy to nespadne celý den. Tudíž nevím co si mám o tom myslet. Myslím že by mohlo jít o vir, ale těžko říct
Dal jsem Ti přímo odkaz na stahování, klikni na ten modrý nápis ZDE a hned se začne stahovat cca 220MB s ovladači které nainstaluj.ElimCz píše:Fajný program na grafiku. Určitě děkuji za doporučení jen jsem měl docela zajímavý problém. Když stáhnu nový driver (myslím že je to GeForce377 něco), tak vše v pohodě stáhnu ale už nevím jak to nainstalovat. První jsem nainstaloval v pohodě. Ale u druhého dám download a až se to stáhne nikde není odkaz k nainstalování. Uvažoval jsem jestli se to někde nestahuje do složky, ale nic jsem nenašel. Tak teď nevím jak nainstalovat nový driver.
No můžu zkusit změnit prohlížeč i když se s chromem asi nerad budu loučit
Zkusím když tak přeinstalovat chrome. No reset modemu. V tomto případě žádám o osvícení.
Program jsem nainstaloval a ten už automaticky nainstaloval nějakou úvodní aktualizaci grafiky. No a teď jsem chtěl stáhnout nový (driver), to je v poho, ale poté už nikde není odkaz na nainstalování, ani složka kam se to stáhnulo. Možná je ten ovladač jen pro GTX a ne pro GT a nejde to, ale pokud jsou nějaké zkušenosti s programem, tak bych to uvítal. Díval jsem se na tutoriály a ty tedy byly luxusní
Ukázat jak přidat do programu hry a jak přes tlačítko optimalizovat optimalizovat hru je vážně složité
Přeci jen jestli se nepletu aktualizace na grafiky speciálně pro Nvidie vycházejí minimálně každý měsíc ? Tudíž bych chtěl mít pořad aktualizovanou grafiku, ale štve mě že hold v tom programu nevím jak. Kdyby byla nějaká rada bylo by to fajn
Jinak samozřejmě díkes za pomoc. Cením si práci lidí na tomto portále.

Program jsem nainstaloval a ten už automaticky nainstaloval nějakou úvodní aktualizaci grafiky. No a teď jsem chtěl stáhnout nový (driver), to je v poho, ale poté už nikde není odkaz na nainstalování, ani složka kam se to stáhnulo. Možná je ten ovladač jen pro GTX a ne pro GT a nejde to, ale pokud jsou nějaké zkušenosti s programem, tak bych to uvítal. Díval jsem se na tutoriály a ty tedy byly luxusní

On totiž Chrome poslední dobou nějak zlobí.ElimCz píše:No můžu zkusit změnit prohlížeč i když se s chromem asi nerad budu loučitZkusím když tak přeinstalovat chrome.
Nee reset modemu, to přijdeš o nastavení parametrů, ale pouze restart, to znamená na minutku dvě ho odpojit od elektřiny.ElimCz píše:No reset modemu. V tomto případě žádám o osvícení.
Ten odkaz co jsem Ti dal je poslední ovladač grafiky, který si to bude nadále hlídat a aktualizovat sám.ElimCz píše:Program jsem nainstaloval a ten už automaticky nainstaloval nějakou úvodní aktualizaci grafiky. No a teď jsem chtěl stáhnout nový (driver), to je v poho, ale poté už nikde není odkaz na nainstalování, ani složka kam se to stáhnulo.
Nebo můžeš pokud by To to nedalo, ručně na stánkách NVIDIA
Návod Ti nenapíšu, protože používám ATInu a na té tohle nerozchodímElimCz píše:Díval jsem se na tutoriály a ty tedy byly luxusníUkázat jak přidat do programu hry a jak přes tlačítko optimalizovat optimalizovat hru je vážně složité

Tak já upřímně řečeno nevidím rozdíl mezi reset a restart, ale asi je v tom rozdíl no. Tu věc už jsem zkoušel předtím ale nepomohlo to. Taky jsem zkoušel jiný prohlížeč ale dělá to i v mozile, tudíž si myslím že je to ve všech. Většinou to padne při načítání nebo při přehrávání videí. Nejčastěji při startu když načítají. Takže si myslím že musí jít o nějaké přetížení. Mám otázku. Mohou za to soubory cookies ? Mám drobné podezření. Zkoušel jsem anonymní okna. Sice internet nepadá, ale stránka si zase pořád aktualizují atd. Takže je to divný ale tak i tak to blbne.
Jinak chtěl bych to nějak rozebrat celkový problém s pc. Nejsem profík, tak se k tomu dostávám pozdíš no.
Docela mě blbe stahování. Nevím jestli je to poskytovatelem, nebo pc. často stahuji věc docela v pohodě až na to že někdy stahování úplně vypadne a pak zase najede a taky nemá stálou hodnotu. Ale čím dál častěji narážím na problém že se program soubor atd nestahne celý ale jen část a že když se něco stahuje, tak se to stáhne až dokonce. Např stahuji soubor o 40MB stáhne se to a až to najede na těch 40 tak se to tam zastaví a pořád jako by to stahuje. Je to hodně divné a docela mě to štve. Pak je problém u filmů, že když stáhnu filme nebo hudbu, tak se to nestáhne kompletně a pořád to píše že formát je poškozený a teď se dostanu k hlavnímu problému.
Nedávno jsem si stáhl program Any Video Converter. Docela s obtížemi. A program mi nešel spustit. Zase sem hledal a jako náhodou jsem opět našel problém, který jsem měl již předtím. Program exe nejde spustit kvůli problému s registry a errory v pc. Na stránkách byl program WinTruster. Projel jsem pc a našel 644 errorů. Tak bych se chtěl zeptat co bych s tím měl udělat. Nabídli mi že pmi polovinu i odstraní zadarmo. Ale já bych se chtěl zeptat jestli to opravdu vyřeší problémy s registry nebo aspoň kde bych ty problémy měl řešit. Přeci jen není náhoda, že mi blbne stahování, nejde aktualizovat služba a teď ani spustit program. Buď je to tedy těmi registry a errory, nebo viry. Těžko říct. Prosím o radu, jelikož se nechci do ničeho bezhlavě pouštět, ale ten problém bych už měl co nejdřív vyřešit.
Jinak chtěl bych to nějak rozebrat celkový problém s pc. Nejsem profík, tak se k tomu dostávám pozdíš no.
Docela mě blbe stahování. Nevím jestli je to poskytovatelem, nebo pc. často stahuji věc docela v pohodě až na to že někdy stahování úplně vypadne a pak zase najede a taky nemá stálou hodnotu. Ale čím dál častěji narážím na problém že se program soubor atd nestahne celý ale jen část a že když se něco stahuje, tak se to stáhne až dokonce. Např stahuji soubor o 40MB stáhne se to a až to najede na těch 40 tak se to tam zastaví a pořád jako by to stahuje. Je to hodně divné a docela mě to štve. Pak je problém u filmů, že když stáhnu filme nebo hudbu, tak se to nestáhne kompletně a pořád to píše že formát je poškozený a teď se dostanu k hlavnímu problému.
Nedávno jsem si stáhl program Any Video Converter. Docela s obtížemi. A program mi nešel spustit. Zase sem hledal a jako náhodou jsem opět našel problém, který jsem měl již předtím. Program exe nejde spustit kvůli problému s registry a errory v pc. Na stránkách byl program WinTruster. Projel jsem pc a našel 644 errorů. Tak bych se chtěl zeptat co bych s tím měl udělat. Nabídli mi že pmi polovinu i odstraní zadarmo. Ale já bych se chtěl zeptat jestli to opravdu vyřeší problémy s registry nebo aspoň kde bych ty problémy měl řešit. Přeci jen není náhoda, že mi blbne stahování, nejde aktualizovat služba a teď ani spustit program. Buď je to tedy těmi registry a errory, nebo viry. Těžko říct. Prosím o radu, jelikož se nechci do ničeho bezhlavě pouštět, ale ten problém bych už měl co nejdřív vyřešit.
No když to tak čtu tak problém není jen jeden ale hned několik, viry tam nejsou to už jsme pořešili.
Podle parametrů co jsem četl je PC celkem výkonné tak by neměli vznikat tyhle problémy od hardware.
Dávat tohle dohromady by trvalo nějakou dobu a není jistý úspěch na podle mě poškozeném systému, osobně bych se přikláněl k naformátovaní HDD a čisté instalaci OS.
Samozřejmě před tím si zálohovat důležité věci.
Jinak používat jakýsi softík na opravu registrů je tak akorát koledovat si o ještě větší průšvih.
Podle parametrů co jsem četl je PC celkem výkonné tak by neměli vznikat tyhle problémy od hardware.
Dávat tohle dohromady by trvalo nějakou dobu a není jistý úspěch na podle mě poškozeném systému, osobně bych se přikláněl k naformátovaní HDD a čisté instalaci OS.
Samozřejmě před tím si zálohovat důležité věci.
Jinak používat jakýsi softík na opravu registrů je tak akorát koledovat si o ještě větší průšvih.
Nj přeinstalování by pomohlo. Problém je že nevím co všechno zálohovat. Asi nejdůležitější je windows ale ten je v několika složkách atd. Pak je tu otázka zda se přeinstalováním neporuší záruka.
Docela jsem uvažoval na jinou věcí. Uvažoval jsem nad Restore. Jestli se nepletu tak to funguje tak že se kompl vrátí do určité doby zpět ? Pokud jo tak by to šlo hodin úplně na začátek při koupi pc ? Myslím že by to mělo stejný účinek. Pak je tu ještě disk D na kterém je HP Recovery, což kdysi pomohlo spolužákovi.
Docela jsem uvažoval na jinou věcí. Uvažoval jsem nad Restore. Jestli se nepletu tak to funguje tak že se kompl vrátí do určité doby zpět ? Pokud jo tak by to šlo hodin úplně na začátek při koupi pc ? Myslím že by to mělo stejný účinek. Pak je tu ještě disk D na kterém je HP Recovery, což kdysi pomohlo spolužákovi.
Windows v tomto případě není důvod zálohovat, spíše Tvé věci jako fotky, dokumenty atd.
Pokud je tam HP Recovery tak o to je to snažší, protože se PC vrátí do stavu jako když byl nový, tímto rozhodně nepřicházíš o záruku.
Pokud je tam HP Recovery tak o to je to snažší, protože se PC vrátí do stavu jako když byl nový, tímto rozhodně nepřicházíš o záruku.
A nemá tu někdo zkušenost s tí HP Recovery ? Je to na samostatném disku má to 5 složek a nějaký soubor + texták. Nevím přes co to spustit, atd. A bod obnovení je i když je třeba dva roky starý ?