Předem se omlouvám , nevím do které kategorie tento dotaz vložit ..
Windows 7 je čistě nainstalovaný , ovladače aktualní ..
Jenže počítač se pří startu "škube" , prostě to beze srandy hnedka hodí na pár sekund "program přestal pracovat" .
Například když instaluju hru tak se to instaluje pomalu a disk bězí na 100% , tím pádem nemužu při instalaci té hry dělat vubec nic .
Dříve to šlo normálně , mohl jsem mít klidně spuštených 100 kravin na ploše a jelo to krásně ..
Teploty všech komponentu jsou ok .
Zde hodnoty SMART disku http://postimg.org/image/oweatgnhv/full/
Vubec nevím kde by mohla být chyba , ale tipuju to na nějaký HW problém .
Nějaké test programy by mohl někdo doporučit?
Nebo je možné , že ten disk odchází? Někdy slyším z pc vycházet takové "cvakání" , nevim jestli je to disk .
V HD tune mě to hodilo 1 červený čtvereček a to nejsem ani v pulce testu ...
Na jistém foru mi bylo rečeno , že jeden čtvereček už značí že hdd odcházi a je třeba výměna.
Je tedy mozné aby tohle vše zpusoboval vadny disk?

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Pomaly pc (nejspise HDD)
Moderátoři: Rudy, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomaly pc (nejspise HDD)
Zdravím!
měli pravdu.conty22 píše:Na jistém foru mi bylo rečeno , že jeden čtvereček už značí že hdd odcházi a je třeba výměna.
Ano, je. HDTune je jeden z programů, který používáme ke kontole disku. Druhý, který požíváme je CrystalDiskInfo a ten je téměř totožný se SMARTem. A pokud slyšíte cvakání, vězte, že pokud nemáte zapomenutý disk v opt. mechanice, vychází z HDD.conty22 píše:Je tedy mozné aby tohle vše zpusoboval vadny disk?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.