tak jsem tu po delší době opět zpět a opět vás musím požádat o pomoc.
Poslední dobou se mi nakupily problémy v PC, ikdyž se o PC dá se říct starám slušně, přesto se mi nevyhly některé neduhy WIN XP.
Stručné informace:
Používaný prohlížeč: Chrome
Verze IE: 8
Antivir: Avast free (občas používám CCleaner pro čístku), žádný Anti-malware nebo tak nepoužívám.
Firewall: Win XP
Problémy:
- V google chrome se mi často stává, že pokud je na nějaké stránce nějaký Applet nebo jednoduše embeed video, tak se tak v polovině případů prohlížeč i PC sekne (na 20 vteřin) a poté se objeví hláška - Následující plugin nereaguje - Flash Player. Až po ukončení naběhne i zbytek stránky a vše se "odsekne". Již jsem zkoušel Flash Player přeinstalovat, nepomohlo to.
- Občas když kliknu na něco pravým (na ploše nebo v pruzkůmníku), tak celý PC zamrzne (jakoby nemohl něco načíst z kontextové nabídky nebo tak).
- Stejné problémy s explorer.exe se mi objevují poslední dobou když jen něco dělám, např. něco někam kopíruju nebo třeba jen když průzkumník načítá náhledy obrázků v zobrazení Miniatury - prostě se to na pár vteřin sekne a ani myška nereaguje. Když něco v tu chvíli zmáčknu na klávesnici, tak až se to odsekne, tak PC pípne (i několikrát).
Logy:
Dovolil jsem si pro vás vytvořit RSIT, FRST i DDS. Snad vám to pomůže.
(v době skenování jsem měl Avast vypnutý, protože např. detekoval FRSTLauncher jako Malware)

RSIT log.txt
FRST FRST.txt
FRST Addition.txt
DDS DDS.txt
Díky za Váš čas