Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Pro Vyosek, opakovaně: Nevyžádaná připojení k herním serv.

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
bjes_des
Návštěvník
Návštěvník

Re: Pro Vyosek, opakovaně: Nevyžádaná připojení k herním ser

#16 Příspěvek od bjes_des »

Předbíhat bych neměl, ale abych dal k dobru nový poznatek. Že jsem změnil kdejaké heslo, zrušil v obou PC účet Google+, dávalo sice naději, ale nepomohlo. Včera jsem byl nucen trochu poupravit drobnosti v Gmailu a přitom jsem u obou PC zrušil přihlášení do Google Chrome.
A ejhle, všechna nevyžádaná připojení (včetně minulých dnů), zmizela.
Pokud se tedy jen neskryla, je to dobrý, jak říkával Švejk. Mám dokonce pocit, že zrušením té synchronizace je PC svižnější.
Prozatím děkuji a v případě nějakých překvapení bych dal vědět, že jsem se znovu radoval předčasně. :happy:
Vono vo nic nejde. Jde jenom vo to, kdyby vo něco šlo, abychom věděli vo co de.
Život je fakt rozmanitý. Každý den tě nasere někdo jiný. :P

vyosek
VIP
VIP

Re: Pro Vyosek, opakovaně: Nevyžádaná připojení k herním ser

#17 Příspěvek od vyosek »

Raduji se s Vami a doufam ze nam to vydrzi :thumbsup:

Tak to sledujte a napiste
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět