Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prosím o kontrolu logu -občas zablbne prohlížeč

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
pepinokouba1
Návštěvník
Návštěvník

Re: Prosím o kontrolu logu -občas zablbne prohlížeč

#16 Příspěvek od pepinokouba1 »

Zdravím, děkuji za rozsáhlou radu. Jelikož už nyní, než jsem provedl další úkony zobrazené v této Vaší správě, tak počítač už maká hezky. NEŽ ZAČNU NĚCO ČISTIT: - doposud, bylo v PC něco, by by bylo vyloženě škodlivé či nebezpečné? Jelikož neaktualizuji windows (mám to zakázané nastálo od listopadu 2012), nedělám žádné záplaty, akorát aktualizuji antivir Avira, chápu, že se do PC občas nějaká ta havět dostane. Pokud surfováním se mi vyskytly nějaké vyskakovací okna atd... odinstaloval jsem prohlížeč i s FlashPlayerem a poté zase naisntaloval a vše šlo OK. Prosím o odpověd, jeslti jsou Vámi uvedené úkony nutné.
Díky, Josef

Márty84
VIP
VIP

#17 Příspěvek od Márty84 »

Vylozene nebezpecneho tam nebylo nic. Ale toho Adware tam bylo hodne. A ne vsechno vyresi preinstalace prohlizece.

Sice nechapu, proc neaktualizujete system, ale budiz :42:

Nutne neni nic. Je to vse jen doporuceni. T-Cleaner a OTC uklidi po mnou pouzitych programech (logy, slozky atd.).
TFC vycisti tempy, cili docasne soubory, ktere pak zpomaluji pc.
CCleaner taky cisti, i prohlizece, registry, je dobry i na odinstalace programu, protoze je dukladnejsi nez windows, ci k nastaveni, co se ma/nema spoustet po startu.
Vsechny tyto kroky jsou velmi rychle, obvykle do minuty.

Defragmentace udela poradek na disku. Pokud se dlouho nedelala, muze trvat nekolik hodin, ve vyjimecnych pripadech i den dva. Disk je jako suplik, kde je nahazene pradlo. Defragmentace to pradlo posklada a ulozi. Cili chod je pak plynulejsi, systemu se pak lepe hledaji data.

Ale jak rikam, k nicemu vas nenutim. Pokud to nechcete delat, neni problem, staci rict a muzem tema uzavrit :)
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

pepinokouba1
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od pepinokouba1 »

Zdravím, dříve po restartu se Mozilla při prvním spouštění spustila až za cca 15 sec, nyní za 5. Toto hovoří za své. Díky

Márty84
VIP
VIP

#19 Příspěvek od Márty84 »

Nemate zac! :)

Mejte se a treba zase nekdy :bye:

:closed:
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

Zamčeno