Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Nefungující porty,internet
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Nefungující porty,internet

Od poskytovatele je vše v pořádku, včera u mě byli a říkali, že si s tím neví rady. V praxi se ale setkali s tím, že by tam mohl od Avastu dělat neplechu firewal, který nic "nepustí". Přitom mi Avast hlásí že nemůže spustit firewal...
Moc Vám děkuji za vyčištění od havěti (zase Vám určitě pošlu nějakou korunku-neboť si toho moc vážím co pro nás děláte) a já zkusím Avast odinstalovat a nainstalovat znovu-to je jediné co mě napadá...
Ještě jednou moc díky
Moc Vám děkuji za vyčištění od havěti (zase Vám určitě pošlu nějakou korunku-neboť si toho moc vážím co pro nás děláte) a já zkusím Avast odinstalovat a nainstalovat znovu-to je jediné co mě napadá...
Ještě jednou moc díky

Zdravím, avast je komplet pryč a net stále nefunguje. Znovu jsem ho nakonfiguroval,nejde. Jen se mně stále nelíbí ten jeden proces,jak jsem o něm psal.Když není nic spuštěno vytěžuje na 75-83% a jak zapnu netkabel k pc je vytížení na 100 %
Ten proces je systemovy, takze dotaz asi na technickou podporu microsoftu...