Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Kolaps notebooku

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Kolaps notebooku

#16 Příspěvek od Rudy »

Vše smazáno. Znovu spusťte OTM a klikněte na >CleanUp!<. OTM po sobě uklidí. Nakonec restartujte PC. Nastala nějaká změna?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Cumbuch
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Cumbuch »

Počítač je v podstatě rychlejší, první otevření WinExploreru chvíli trvá, další otevření jsou skroro okamžitá. Největší problém mi dělalo a dělá připojení USB, to trvá více než 2 minuty a někdy WinExplorer říká, že je Non responsive. Ale už se s tím dá pracovat, mockrát děkuju a prosím sdělte mi, kolik bych asi měl přispět, nejradši bych to dal vám v pivováru nebo U Salzmanů. Já už mám bohužel vypito, játra jsou tam jak šutr, no, v krdeli. A ještě dotaz: RSIT, Adwcleaner a OTM mohu odinstalovat?
Pokud ale máte nějaké další řešení, zlepšení se nebráním.
Takže ještě mnohokrát moc moc a moc děkuji.
Zdravím Cumbuch
Siempre remitir a mañana lo que puedes hacer hoy.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Rudy »

Pokud chcete něco přispět, postup je tady: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=7&t=78175 .
příspěěk jde na účet fóra, činnost na něm je naše relaxace. :) To pivo v Avataru nesymbolizuje to, že bych byl pivní skaut, ale město, z něhož pocházím a kde bydlím. Na pivo jdu občas s bvývylými spolužáky a to je tak vše. Jinak ještě doporučím na občasné čištění PC CCleaner: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=46&t=7478 . Čistí PC od dočasných souborů a zbytečných registry klíčů. V odkazu najdete popis. Dá se ještě provést odinstalace nepoužívaných programů (máte-li nějaké) PC se znatelně uleví.

Jinak vás znám ještě ze zanikleobce.cz, kam také občas přispívám. Mějte se! :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Cumbuch
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Cumbuch »

Nejraději bych přispěl vám. To že je pivo Plzeň mi je jasné, proto taky zmiňuju Salzmany, kam jsem jeden čas chodil každý měsíc. CCleaner používám často, je to užitečná věc. Na Zaniklé obce už tak často nechodím, už se to tam kolem Michlovky vyjasnilo.
Matiox chaua! (děkuji velice) a zdravím cakchiquelským pozdravem "Utz a Wach!"
Cumbuch Mañana
Siempre remitir a mañana lo que puedes hacer hoy.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Rudy »

Njn, na Šumavě je krásně, šumava je moje srdeční záležitost. :) Mějte se! :)

Varování:

Odpovědět