Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Možný vírus ?

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
DamnBoy100
Návštěvník
Návštěvník

Možný vírus ?

#1 Příspěvek od DamnBoy100 »

Po tom čo brat stiahol neaku hru z netu sa mi nainstaloval aj program : Electronic Arts (EA) no lenže keď som ho chcel odinštalovať tak som klikal a nič nešlo tak mi to potom odinšaloval Junkware Removal .. No lenže vždy keď počítač zapnem tak sa z ničoho nič inštaluje a požaduje povolenie správcu .. no ja vždy dávam nie .. Je to vírus ?
Přílohy
Výstřižek.PNG
Výstřižek.PNG (1.15 KiB) Zobrazeno 1066 x

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Možný vírus ?

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Electronics Arts je firma,která se zabývá produkcí počítačových her. Uvnitř toho adresáře bude další,který bude zřejmě obsahovat konkrétní hru. Patrně se automaticky spouští její instalace. Vir to nebude, ale která hra to je, musíte vědět vy, neví, co jste si do PC natáhl.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

DamnBoy100
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od DamnBoy100 »

Jedine čo tam je je toto !! Ale proste neviem ako sa toho zbavit ked mi to furt po zapnuti počitača začne instalovat
Přílohy
Výstřižek.PNG
Výstřižek.PNG (9.23 KiB) Zobrazeno 1053 x

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Normálně to smažte. Pokud to normálně nepůjde, zkuste to v nouz. režimu.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět