Tak doufám, že to je toto:
Malwarebytes Anti-Malware
www.malwarebytes.org
Datum skenování: 30. 5. 2014
Čas skenování: 21:25:53
Protokol: mbam.txt
Správce: Ano
Verze: 2.00.2.1012
Databáze malwaru: v2014.05.30.09
Databáze rootkitů: v2014.05.21.01
Licence: Bezplatná verze
Ochrana proti malwaru: Vypnuto
Ochrana proti škodlivým webovým stránkám: Vypnuto
Self-protection: Vypnuto
CPU: x64
Souborový systém: NTFS
Uživatel: Tom
Typ skenu: Sken hrozeb
Výsledek: Dokončeno
Prohledaných objektů: 284341
Uplynulý čas: 20 min, 51 sek
Paměť: Zapnuto
Po spuštění: Zapnuto
Souborový systém: Zapnuto
Archivy: Zapnuto
Rootkity: Vypnuto
Heuristics: Zapnuto
PUP: Varovat
PUM: Zapnuto
Procesy: 0
(No malicious items detected)
Moduly: 0
Klíče registru: 0
Hodnoty registru: 0
Data registru: 0
Složky: 0
Soubory: 0
Fyzické sektory: 0
(end)

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Pomalé připojení - upload vyšší než download
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomalé připojení - upload vyšší než download
Vypdá to, že virus v PC není. Na zkoušku vypněte NIS a vyzkoušejte, zda se rychlost zvýší.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Navštivte:

Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Teď mě napadl ještě jeden špek, spustil jsem win v nouzovém režimu. Download i upload rázem kolem 20 mbps. Zkusím ještě restartovat zpět do obyč režimu, jestli rychlost zase klesne. NIS jsem měl vypnutý během toho MBAM testu a rychlost byla stále nízká.
Srovnal jsem navíc s měřením na tabletu, výsledek je wifi v nouzáku lepší než na tabletu.
Srovnal jsem navíc s měřením na tabletu, výsledek je wifi v nouzáku lepší než na tabletu.
Tak po restartu do normálního režimu je rychlost downloadu opět cca 2 mbps, upload kolem 20 mbps. Vypadá to, že mě zítra čeká dlouhé odpoledne s msconfigem a mnoha restarty.
V každým případě díky za pomoc, jakmile viníka odhalím, doplním sem info. Třeba se bude informace hodit i jiným.
V každým případě díky za pomoc, jakmile viníka odhalím, doplním sem info. Třeba se bude informace hodit i jiným.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
OK. Opravdu to vypadá na to, že problém způsobuje něco, co v nouzáku neběží. Jiný způsob, než na to jít přes msconfig ale neexistuje. Přeji hodně štěstí.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Navštivte:
Navštivte: