e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Dobry den tak program som odovzdal konkretnej osobe ktora ma prosila o pomoc. Chcem sa spytat je tento program podporovany na xp ?
Jeho odpoved bola takato
citujem
.No ani sa nepytaj pred instal jej tam dalo niaku modru tabulku na celi monitor -nedalo sa jej nic robit potom sa restartoval a asi 20 minut nacitavalo windovs a ani sa nepustil a komp sa vypol uz sme sa bali ze nepojde zapat ale nastastie isiel neviem dako to je asi naprt.