Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Otvíraní nechtěných webových stránek prosím kontrolu logu

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Pajinek88
Návštěvník
Návštěvník

Re: Otvíraní nechtěných webových stránek prosím kontrolu log

#31 Příspěvek od Pajinek88 »

Ne že by mi to vadilo budu hold používat Adobe produkt. :). a store nepoužívám skoro vůbec. ale bylo by fajn kdyby to store šlo už pro pocit :D.

Jinak nevím popravdě přesně :( nezkoušel jsem to v průběhu ale je to z dneška včera to šlo tedy někde mezi prvními dnešními kroky teda asi při používaní těch aplikací ktere sem mohl smazat po jejich použití ale je to čistě odhad. :(

Márty84
VIP
VIP

#32 Příspěvek od Márty84 »

Pajinek88 píše:Ne že by mi to vadilo budu hold používat Adobe produkt.
Tak ten microsofti Reader, nebo co to je, preinstalujte.

Pajinek88 píše:a store nepoužívám skoro vůbec. ale bylo by fajn kdyby to store šlo už pro pocit :D.
Ja to nepouzil jeste nikdy :arcisit: Rozhodne nejste jediny, komu to blbne. Ale nesouvisi to s nasim cistenim, je to jen blba nahoda. Programy, ktere jsme pouzili jen cisti od docasnych a nepotrebnych souboru a nektere uklizeji prave po nami pouzitych programech (jejich logy, slozky atd.)

Zkuste udelat ten posledni krok z tohoto odkazu http://windows.microsoft.com/cs-cz/wind ... dows-store

Pripadne pouzit bod obnovy ze vcerejska, nebo z dneska pred provedenymi kroky.
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

Pajinek88
Návštěvník
Návštěvník

#33 Příspěvek od Pajinek88 »

Děkuji. v tom případě Vám velice děkuji za Váš čas a trpělivost a pro zatím je tedy asi tento případ vyřešen.
:thumbsup:

Márty84
VIP
VIP

#34 Příspěvek od Márty84 »

Nemate zac! :)

Mejte se a treba zase nekdy :bye:

:closed:
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

Zamčeno