Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Zlobivá okna prohlížeče WIN 7

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
kamzl
1. Stupeň Varování

Zlobivá okna prohlížeče WIN 7

#1 Příspěvek od kamzl »

Zdravim,

přilétám opět s jedním problémem. Jedná se mi o to, že při otevření

-jakéhokoliv webového prohlížeče(IE, CHROME)
-jakéhokoliv kona v průzkumníku(nastavení myší, času prostě všeho)

se pokaždé okno zblázní a vždy stránku, nebo jakoukoli nabídku posune ihned dolů a při pokusu použít myš to nejde a okno nebo nabídka se vždy posune dolů.

Nedá se prostě výjma klávesy TAB použít pro zadávání a výběr nic jiného, myš musím mít na buttonech zpět nebo mimo okno.

Jinak samotný system funguje BZ. Jen když jsem chtěl nastavit datum a čas tak se čas sám nastavil automaticky na poslední prosinec 2099 a hodiny tam lítali furt dokola, tak jsem ho změnil v Biosu a je správný.

K sestavě: WIN 7 ultimate, 2GB RAM, 250HDD, GE force 8500GT, monitor Syncmaster,

Sypware terminator nic nehlísí, TSSkliller také ne, Combofix jsem zatím nepouštěl...

Co by to mohlo být nemáte s tímhle někdo zkušenosti? Hledal jsem s googlem něco co by pomohlo ale nevím co tam napsat, tak snad jsem to tady popsal dobře.

Ještě poznámka: Na jiném připojení(místě) toto nedělá. Je možné že je špatný HW: grafika, PS2 myš?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Zlobivá okna prohlížeče WIN 7

#2 Příspěvek od Rudy »

Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

kamzl
1. Stupeň Varování

#3 Příspěvek od kamzl »

:all_coholic:

tak vše jest vyřešeno, nejjednodušší způsob byl ten nejúčinější.

Díky Vašemu kolegovi z online služby jsem šel po klávesnice END, která toto měla způsobovat ale po výměně za jinou PS2 klávesnici to dělalo to samé. takže zřejmě žádný vir ale HW problem s PS2 zásuvkou.

Po dlouhých dohadech s tchýní, že to není možný že Pc tehdá před cca 7 lety stálo 27000,- a že samotná klávesnice jí v téže době stála 600,- jsem se s ní nadále nechtěl bavit a něco jí vysvětlovat jsem jí nakecal že to je zavirovaná klávesnice a obětoval jsem ač nerad 200,- a koupil jí USB klávesnici a je klid.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

No, napovídalo to opravdu klávesce, nebo myši. Chtěl jsem mít jistotu, že je systém čistý a vítr nefouká z něho. :D Pok kontrole bych se na klávesku a myš určitě soustředil. :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět