Prijemne ma prekvapuju outsideri, sledoval som cely zapas Talianov s Normi - cely cas som nevedel, kedy to Taliani otocia.
A mam dojem, ze Vujtekov tah s omladenim mancaftu nie je zly. Ale Jagr je Jagr

Moderátor: Moderátoři
No zatiaľ to vyzerá celkom zaujímavo. Uvidíme, čo sa z toho vykľujePavuk29 píše:Lotyssko - Finsko, na to sa da tiez divat. Ked sa rano neozvem, kleplo ma pri nasom zapase s KanadouZa chvilku zaciname
Akoze oslabenia hraju dokonaledodopa píše:No zatiaľ to vyzerá celkom zaujímavo. Uvidíme, čo sa z toho vykľujePavuk29 píše:Lotyssko - Finsko, na to sa da tiez divat. Ked sa rano neozvem, kleplo ma pri nasom zapase s KanadouZa chvilku zaciname
Tak čakal som rýchlejší nástup Kanaďanov, ale ak budú hrať takto ďalej tak minimálne 1 bod by mohol byť náš, ale snáď to neostane dnes len pri jednomPavuk29 píše:Akoze oslabenia hraju dokonaledodopa píše:No zatiaľ to vyzerá celkom zaujímavo. Uvidíme, čo sa z toho vykľujePavuk29 píše:Lotyssko - Finsko, na to sa da tiez divat. Ked sa rano neozvem, kleplo ma pri nasom zapase s KanadouZa chvilku zaciname
![]()
To je komentar mojej dcery
Tak publikum patrilo jednoznačne k nám. Škoda toho konca, napriek tomu držali sme sa skvele a dúfam, že s Francúzmi to skončí víťazne!Pavuk29 píše:Ale ked pocuvam publikum, asi nedrzia Kanade