Automatická oprava chyb Windows 8
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Automatická oprava chyb Windows 8
Dobrý den, mám ASUS X55C a v něm Windows 8.1. Včera přes den jsem provedla doporučené aktualizace systému. Po aktualizacích proběhlo nastartování v pořádku. Přes noc jsem nechala notebook zapnutý a ráno na něm probíhala automatická oprava chyb. Nejprve to psalo diagnostika chyb, pak automatické vyhledávání chyb a poté automatická oprava chyb (upozornilo mne to na to, že to může trvat i přes hodinu). Na opravě chyb se to ovšem nezastaví. Tyto oznámení se točí neustále dokola již 6 hodin vkuse. Do systému mě to vůbec nepustí. Zkoušela jsem počítač vypnout a znovu zapnout, ale první, co se mi vždy objeví, je logo ASUS a hned diagnostika chyb a celý kolotoč jede znovu. Nevíte, co s tím? Děkuji za odpověď, Markéta B.
Re: Automatická oprava chyb Windows 8
Zdravim 
Pusti vas to aspon do nouzoveho rezimu?
Pusti vas to aspon do nouzoveho rezimu?
Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/
Nepustí mě to nikam. Jediný, co se mi nakonec povedlo, bylo dostat se do Biosu (kterej teda, jak jsem se dozvěděla na internetu, prej Windows 8 vůbec nemají
). Ale radši jsem to vzdala, než abych tam ještě něco pokazila. Notebook mám furt v záruce, tak to radši zkusim asi řešit přes reklamaci. Uvidíme, co mi řeknou. Jen mi jde o to, že zrovna teď bych ho potřebovala a hlavně bych potřebovala soubory v něm, které za poslední týden zálohované bohužel nemám :/ Tak budu doufat, že aspoň v servisu mi data zachrání
Pokud neodesel disk, meli by data zachrnit. Ale musite jim to rict a nevim, jestli za to nebudou chtit neco navic.
Mohla jste treba jeste zkusit opravnou instalaci (data obvykle zustanou), ale jak jste napsala, pokud je to v zaruce, radeji se v tom nevrtat.
Cili tema se muze uzavrit, je to tak?
Mohla jste treba jeste zkusit opravnou instalaci (data obvykle zustanou), ale jak jste napsala, pokud je to v zaruce, radeji se v tom nevrtat.
Cili tema se muze uzavrit, je to tak?
Myslím, že téma můžeme uzavřít. Napsala jsem ho v rámci tak trochu paniky. Každopádně kdyby se mi to stalo znova a notebook už nebyl v záruce, asi je nejjednodušší řešení reinstal, že?
No pokud vas to nikam nepusti, je to nejrychlejsi zpusob. Nejdriv bych vyzkousel opravnou instalaci se zachovanim dat. Samozrejme kdyby to byla zavada HW, nepomuze vam ani reinstal.brunerka napsal:Každopádně kdyby se mi to stalo znova a notebook už nebyl v záruce, asi je nejjednodušší řešení reinstal, že?
Tak drzim palce, at to daji rychle doporadku a zachrani i ta data
Mejte se a treba zase nekdy, pokud mozno treba jen u preventivky

Přispějete na provoz fóra?