Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu logu ComboFix
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o kontrolu logu ComboFix
Nemate na plose nejake velke soubory?? Na plose maji byt defakto jen zastupci
Byl tam jeden soubor 7,5MB, jinak jen zástupci.
Soubor odstraněn a dva zkušební resety ... 83 a 95 sec..
Soubor odstraněn a dva zkušební resety ... 83 a 95 sec..
Toto uz mi na virovy problem nepripada, minuta a pul se mi zda dobry cas bootu
OK. Jen mi připadá divný ten velký rozdíl ... 58 vs. 95 sec.
Chtěl bych se tedy na závěr zeptat.
1/Nyní mám tedy PC čistý?
2/Který antivirový program mám na pozadí používat a ochrání mě vůbec?
3/Kterým softem je vhodné PC zálohovat tak, že v případě pádu systému zaviněného virem je možné systém obnovit do stavu před touto kolizí, tj. aby se zachovaly všechny nainstalované aplikace vč. jejich nastavení, data a pod.? Je vůbec taková varianta možná?
4/Který program z těch, které jsme v tomto vlákně použili můžu bez destrukčních následků použít sám (o CCleaner vím, používám ho již delší dobu)
5/Jaký SW defragmentovat disk .... který má nejlepší výsledky v této oblasti?
Díky za zodpovězení jednotlivých bodů, je-li to možné.
Jinak díky za ochotu a samozřejmě si vyberu formu, jak na toto forum přispět.
Chtěl bych se tedy na závěr zeptat.
1/Nyní mám tedy PC čistý?
2/Který antivirový program mám na pozadí používat a ochrání mě vůbec?
3/Kterým softem je vhodné PC zálohovat tak, že v případě pádu systému zaviněného virem je možné systém obnovit do stavu před touto kolizí, tj. aby se zachovaly všechny nainstalované aplikace vč. jejich nastavení, data a pod.? Je vůbec taková varianta možná?
4/Který program z těch, které jsme v tomto vlákně použili můžu bez destrukčních následků použít sám (o CCleaner vím, používám ho již delší dobu)
5/Jaký SW defragmentovat disk .... který má nejlepší výsledky v této oblasti?
Díky za zodpovězení jednotlivých bodů, je-li to možné.
Jinak díky za ochotu a samozřejmě si vyberu formu, jak na toto forum přispět.

Takže myslíte, že je Avast Free lepší než MSE?
Jinak se mi po tom všem přestává automatické přihlašování na tento web, přestože mám označeno, aby k tomu docházelo.
Kde může být chyba? Dříve to fungovalo.
Jinak se mi po tom všem přestává automatické přihlašování na tento web, přestože mám označeno, aby k tomu docházelo.
Kde může být chyba? Dříve to fungovalo.
K ještě jedné nepříjemné změně došlo ... u přehrávání videa mi přestal fungovat zvuk. Používám KMPlayer nebo GOM. U WMP zvuk jde, ale ten mi moc nevyhovuje.

-OK, přejdu na AVAST
-ano mám zaškrtnuto
-reinstal neprováděl, ale zkusím.
Jinak jsme provedl defragmentaci disku a doba startu systému se zvýšila na 108 sec.. Tady něco nehraje.
Edit: (dnes se přihlášení zdařilo)
-ano mám zaškrtnuto
-reinstal neprováděl, ale zkusím.
Jinak jsme provedl defragmentaci disku a doba startu systému se zvýšila na 108 sec.. Tady něco nehraje.
Edit: (dnes se přihlášení zdařilo)
Takze jake mame nyni problemy??
Ještě mi zde zbývá jedna otázka:
A stále dlouhé booty, nyní 158 sec..
A stále dlouhé booty, nyní 158 sec..

Díky pročtu si to.