Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Náhodné BSOD 0x000024 c08a5

V tomto fóru se řeší problematika modré smrti - BSOD

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
M95M
Návštěvník
Návštěvník

Náhodné BSOD 0x000024 c08a5

#1 Příspěvek od M95M »

Zdravím, pekne vás prosím o pomoc s mojím PC. V poslednom čase sa mi stáva, že náhodne padne systém (BSOD 0x000024 c08a5). Vymenil som aj grafickú kartu, pretože sa to hlavne stávalo počas flash videí a odišiel na nej vetrák. Bohužiaľ problém pretrváva. Čosi som hľadal na google a zistil som že to odkazuje na chybu NTFS. Mám spraviť nejaké logy?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Náhodné BSOD 0x000024 c08a5

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!

Otevřte adresář windows\minidump, jeho obsah zabalte do raru a přiložte k vašemu příštímu postu.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

M95M
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od M95M »

Tu je
Přílohy
Minidump.rar
(845.05 KiB) Staženo 149 x

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Nejprve zkuste aktualizovat ovladače zákl. desky (chipsetu). Potom uvidíme. Zároveň přesouvám tento thread do správné sekce.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

M95M
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od M95M »

Mám problém nájsť ovládače pre windows 7. Stiahol som niečo z google, ale nie pre tento konkrétny model. Chipset tam je NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430

Kód: Vybrat vše

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=2093&lc=en&cc=sk&dlc=en&sw_lang=&product=3671581#N1644

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Varování:

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#7 Příspěvek od MiliNess »

Osobně doporučuji pořádný test paměti. Softwarová chyba to nebude, nejspíše bude vadný jeden
z těch čtyř paměťových modulů.
Také můžeš dva moduly vytáhnout, pokud to opět spadne, prohodit je.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

M95M
Návštěvník
Návštěvník

#8 Příspěvek od M95M »

Spustil som kontrolu pamäte cez Windows Memory Diagnostic po reboote, ale chýba BOOTMGR a nemôže PC už ani nabootovať. Ako obnovím BOOTMGR?

Naposledy mi naskočila BSOD s chybou amdppm.sys (9445EA1A,9445C000,...), čo bude zrejme chyba socketu. Driver som nestihol ani stiahnuť. Skúsim to cez Núdzový režim, keď sa mi podarí obnoviť MBR.

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#9 Příspěvek od MiliNess »

Bootmgr ale nemá s MBR sektorem nic společného a věř mi, že ani ovladač amdppm.sys. Chyby to jsou náhodné a nelze z nich vyvozovat žádný závěr. Test paměti ve Windows je na dvě věci a nenuť mě je jmenovat. Přestal jsem totiž mluvit sprostě.
Použij spouštěcí CD Memtest86 nebo GoldMemory Pro.
Chybějící boot manager buď opraví automatická oprava spouštění Windows, spuštěná z instalačního nebo recovery disku nebo ho do kořene spouštěcího svazku můžeš zkopírovat ručně.

Také by to chtělo test disku.

M95M
Návštěvník
Návštěvník

#10 Příspěvek od M95M »

Po zbehnutí Windows Memory Diagnostic som došiel k rovnakému názoru, pretože jediné čo som zistil je, že je tam chyba a mám vyhľadať pomoc servisu :D
Hneď ako sa mi bude dať, tak to zbehnem niečím poriadnym.
BOOTMGR som opravil pomocou príkazového riadku na inštalačnom CD

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#11 Příspěvek od MiliNess »

Tak pokud našel chybu i test paměti Windows, pak je to jasné.
Teď jen zjistit, který z modulů to je.
Pokud mi dodáš výsledek z Memtest86 nebo GoldMemory, pak ti to podle adres řeknu.

Odpovědět