dneska mi Comodo vyhodilo hlášku, že se aplikace kmsact.cmd pokouší pozměnit registr a hodil ji do karantény. Trochu jsem googlil a narazil jsem na toto:
http://www.threatexpert.com/report.aspx ... 00fe8c0909
popis souborů i jejich umístění odpovídá. Registry jsem nekontroloval, ale asi to bude to samé.
Můžete mi prosím poradit jak to odstranit?
Děkuju
kmsact.cmd
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: kmsact.cmd
Zdravim
Mala technicka, pouzivate legalni Windows a Office???
samozřejmě napadlo mně, že to může dělat KMS activator. Ale dřív comodo ani předchozí Avast nic nezaznamenal až teď po nedávné aktualizaci Comoda.
To ovsem neni odpoved na mou otazku 

Přispějete na provoz fóra?