Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Žádost o preventivní kontrolu

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Roli
VIP
VIP

Re: Žádost o preventivní kontrolu

#16 Příspěvek od Roli »

petrn píše:a výstup z MBAM, soubor šel do karantény. Nicméně je to instalace aplikace zobrazující certifikáty podepsaných souborů (.p7s). Tuto aplikaci mám nainstalovanou.
Aha já tohle neznám, pouze vím že to renomované antiviry mažou :?:

Mbam klidně zase odinstaluj a písni jaký je stav PC.
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

petrn
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od petrn »

ahoj, po odinstalaci mbamu si komp oddychl a je celkově svižnější. Je to pocit, jako po nemoci znovu vyjít do ulic.

Ten mixcloud mi ale pořád ale nehrál, tak jsem vyhodil adobe flash player (byly tam dokonce 2 verze), reader (když používám acrobat) a shockwave. Restartík a mixcloud hraje. :)
Tak jsem se rozhodl nainstalovat si namísto adobe flash playeru tady na foru zmiňovaný shumway a uvidím v čem oslavném mne to omezí...

Po týhle čistce je vidět, že co není často potřeba tak je dobrý dát pryč. Budu pokračovat, například Bank Klient od GE už nepoužívám a s ním mi tam jede zbytečně i ms sql, jen musím někomu říct jak z toho mám odzálohovat data..... a tak musím pokračovat.... Je to jak s hubnutím: nové návyky a sundal jsem 30 kilo; tak s tím taky na počítač, aby nebyl tlustej :)

Aź ho teda "zhubnu", tak se přihlásím na dočištění.
A jestli nevadí, řekl jsem o viry.cz v okolí a totéž by chtělo provést pár dalších lidí se svými kompy, tak bych se s tím přihlásil v jiných vláknech. Díky!

Roli
VIP
VIP

#18 Příspěvek od Roli »

petrn píše:ahoj
Ahoj
petrn píše:A jestli nevadí, řekl jsem o viry.cz v okolí a totéž by chtělo provést pár dalších lidí se svými kompy, tak bych se s tím přihlásil v jiných vláknech. Díky!
Klidně můžem pokračovat tady spolu když už Tvůj PC je v pohodě.
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Odpovědět