Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Mám tu menší problém defragmentace údajně potrvá déle jak den ?? Je to vůbec možné ?
Nebo zas tak velký problém by to nebyl, ale můžu přitom normálně používat PC (youtube,skype..) ?
Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).
No jinak počítač se celkově o něco zrychlil (načítání stránek, spouštění), ale internet pořád vypadává. V mobilu mi sice přes wifi funguje v pořádku, ale tam nejsem připojen nonstop takže ty výpadky tam ani nepoznám. Takže asi bude chyba u poskytovatele internetu ? Nebo mám ještě počkat na defragmentaci a až pak napsat poskytovateli ?
Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).
Když sem projížděl web tak sem i četl že mám udělat toto ,,Skus na wifi kartě zakázat IPv6 (ve vlastnostech - nastavení adaptéru - je zaškrtávátko). Někdy to pomáhá.,, , ale nechtěl sem se v tom vrtat.