Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
USB Device not recognized
Moderátoři: Rudy, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
USB Device not recognized
Dobrý deň, včera som si chcel dať nabiť slúchatká cez nabíjací kábel, ale nešlo to, pretože Windows nebol schopný nájsť zariadenie. Sluchatká mám tak pol roka a doteraz to išlo všetko v pohode. Model sluchátiek je Sound Blaster 3D Tactic Rage Wireless. Návody ako to opraviť som googlil približne 4 hodiny, žiaľ, neúspešne. Skúšal som nabíjací kábel zapojiť aj na druhom PC, rovnaký výsledok. Bol by som rád za každú pomoc. Používam Windows 7 Home Premium 64-bit
Re: USB Device not recognized
Zkuste je ještě u nějakého kamaráda, ať vyloučíte přímo chybu toho nabíjecího kabelu nebo sluchátek.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data

Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.