Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
BSOD + problémy
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
BSOD + problémy
Problémy které mám jsou popsané zde
http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=13&t=137203
Myslím, že by to mohlo souviset, i když bluescreen se už neobjevil - proto jsem to sem zatím nedal.
Doufám, že nevadí, že archiv je ve formátu 7zip, myslím, že tuhle free alternativu k Winraru či Winzipu má každý.
http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=13&t=137203
Myslím, že by to mohlo souviset, i když bluescreen se už neobjevil - proto jsem to sem zatím nedal.
Doufám, že nevadí, že archiv je ve formátu 7zip, myslím, že tuhle free alternativu k Winraru či Winzipu má každý.
- Přílohy
-
- Minidump.7z
- (48.61 KiB) Staženo 140 x
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: BSOD + problémy
Zdravím!
Systém padá na ovladač síť. karty. Zkuste ho přeinstalovat.
Systém padá na ovladač síť. karty. Zkuste ho přeinstalovat.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Aha
To se stalo v rámci řešení těch problémů, takže v pohodě.
Nicméně dnes mi Vit Registry Fix našel po Ccleaneru další problémy a zdá se, že už je to OK.
Ještě je tu jeden problém, v Obnovení systému jsou vždy pouze tři časové body
To se stalo v rámci řešení těch problémů, takže v pohodě.
Nicméně dnes mi Vit Registry Fix našel po Ccleaneru další problémy a zdá se, že už je to OK.
Ještě je tu jeden problém, v Obnovení systému jsou vždy pouze tři časové body

Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Ba ne, tohle způsobuje ovladač filtru firewallu Zone Alarm vsdatant.sys. Patrně má problémy se síťovými filtry Avastu (konkrétně se streamovým filtrem aswStm.sys).
Také by bylo třeba updatnout ovladač ethernet adaptéru Rt86win7.sys ze stránek realtek.com.tw.
Mezi námi, Zone Alarm je zmetek.
Také by bylo třeba updatnout ovladač ethernet adaptéru Rt86win7.sys ze stránek realtek.com.tw.
Mezi námi, Zone Alarm je zmetek.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
A tenhle bordel vůbec nepoužívej (Vit Registry Fix). Jen si tím zaděláváš na další problémy.
Mně ho doporučil Vyosek.... Asi se od tý doby zhoršil.
Myslím, že zkusím odinstalovat Zone Alarm - stejně neběží - a aktualizuju co píšeš
Myslím, že zkusím odinstalovat Zone Alarm - stejně neběží - a aktualizuju co píšeš
Zatím vše vypadá Ok.
Moc děkuju, kdybych sem dal ten BSOD rovnou tak jsem si ušetřil tejden všelijakejch pokusů
Moc děkuju, kdybych sem dal ten BSOD rovnou tak jsem si ušetřil tejden všelijakejch pokusů

Alespoň jsi se zdokonalil v práci s PC 

To je pravda.
Myslím, že už jsem schopnější než lecjací "IT technici" co vše řešej stylem format c: reinstall
Největší prča stejně byla kdysi dávno, kdy dosáckej Norton scandisk úslužně opravil názvy všeho na 8 znaků a Windows 98 se pak nemohly dohledat souborů a složek....
Myslím, že už jsem schopnější než lecjací "IT technici" co vše řešej stylem format c: reinstall

Největší prča stejně byla kdysi dávno, kdy dosáckej Norton scandisk úslužně opravil názvy všeho na 8 znaků a Windows 98 se pak nemohly dohledat souborů a složek....
No jo, to byly časy ...
Žij dlouho a blaze Tuvoku.

Žij dlouho a blaze Tuvoku.
Nápodobně, můžeš to tu uzamknout.