rada by som sa vas obratila s dvoma problemami co ma trapia. Jeden je ten, ze si neviem vyhodit nijak ASK z pocitaca- ani z mozzily ani z chromu a najskor budem na to potrebovat nejaky program, ktory nie je samozrejme spoplatneny a spolahlivo mi vycisti cely comp. Skusala som Spyhunter, aj mi nasiel milion problemov(vypisal aj trojana), ale to som netusila, ze ho treba kupit..Vie mi prosim niekto poradit nejaky program, ktory je ucinny a zadarmo? Avast mi zrejme malwarey zachytit nevie..
Druha otazka sa tyka spominanej temy, v chrome mi automaticky stahuje instalacku yet another cleaner bez toho aby som to stiahla a netusim ako sa toho zbavit (este som nic neinstalovala). Vyzera to tak, ze mam nejakych skodcov v pc, lebo v poslednej dobe mozzilu pouzivat ani neviem, tolko reklam mi hadze hore dole , ze mi nestiha pc..
Takze ak by ste mi vedeli poradit velmi by som bola vdacna. Najviac ma trapi co vsetko mam v pc co mi antivirus nevidi, takze by som najviac asi ocenila link, odkial by som vedela nejaky dobry claner stihanut..
Dakujem vas a prajem vsetko dobre