Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

reinstalace WIN7 - obnova některých dat...

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
mlcoch
Návštěvník
Návštěvník

reinstalace WIN7 - obnova některých dat...

#1 Příspěvek od mlcoch »

Dobrý den.
Jelikož jsem se snažil opravit své PC (ztrácelo DVDram) výměnou HW neúspěšně, posoudil jsem chybu jako problém WIN7.. Stále častěji se mi sekal PC před BIOSem, stále častěji měl problémy.... přes čističe, oficiální verze všeho...

Oprava WIN nepomohla (nebo pomohla pouze velmi krátce, většinou ani ne do restartu PC).. Chtěl jsem si přeinstalovat W7. Při instalaci se mne to ptalo, jestli chci ponechat starou verzi... takže jsem předpokládál (zřejmě mylně), že mi zůstanou veškerá data na disku C.

Nyní jsem doinstaloval ovladače, programy ze souboru windows.old mi fungují jen některé. Ztratil jsem všechny záložky, všechny prohlížeče a hlavně!! zůstaly mi filmy, ale fotky nemůžu najít...
Proč mi zůstaly filmy 200 GB a fotky 50GB se ztratily?
je možné je nějak najít? Zkusil jsem RECUVA - ale ta nenašla nic.
vlastnosti disku C - 500 GB popsaných... jednotlivé soubory mi ale dávají max 300 GB...... zbytek jsou zřejmě dokumenty, fotky atd., které nemůžu dohledat...
Je mi možno pomoct nebo jsem prostě lama a jediné zůstává :whip:

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: reinstalace WIN7 - obnova některých dat...

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Pokud si pamatujete název adresáře, kde jste měl fotky uloženy, zadejte ho do přík. řádku a odentrujte (Startmenu>přík řádek>(napsat) >název adresáře<>Enter. Pokud ho vyhledávání najde, máte ho na disku, pokud ne, je ztracen.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět