Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Nelze odstranit soubor, dělá si co chce.
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
Nelze odstranit soubor, dělá si co chce.
Dobrý den, zjistil jsem, že mám na počítači složku BitGuard. Řekl jsem si, že jí zkusím odstranit, samozřejmě to nešlo. Tak jsem si říkal, že to nevadí, ale že si i tak radši pročtu, co to vůbec je. Nakonec jsem zjistil, že se jedná o nějaký virus. Tak jsem si udělal test pomocí Avastu a ten mi tam našel škodlivé soubory v oné složce bitguard. Mohl jsem to tak maximálně přesunout do truhly, odstranění nebylo možné. Tak jsem to zkusil ještě jednou ručně, vždy mi to psalo něco se zápisem, tak jsem se podíval, co odstranění bránilo. Bylo tam napsáno, že je to používaný v Daemon Toolsu, tak jsem ho vypnul a dal znova odstranit, ale znova se napsalo něco se zápisem, najednou stejnému souboru bránil jiný program. Takhle jsem to zkoušel se všemi soubory ve složce a vždy si to našlo nějakou cestu, aby jsem to nemohl odstranit. Zkoušel jsem tu ten Unlockerx64 o kterém jsem se na této stránce dočetl, ale ani tam mi to nějak nešlo, možná jsem to dělal blbě, nevím. Byl bych rád, kdyby mi poradil nějaký odborník jak daný problém vyřešit. EDIT/nakonec to pomoci unlockeru slo odstranit, takze muzete tento post uzamknout
PS pardon, ze pisu bez hacku, jsem na mobilu.

- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nelze odstranit soubor, dělá si co chce.
Vítám tě u nás 
Sám sis poradil
Pokud bys měl další problémy - jsme tu

Sám sis poradil

Pokud bys měl další problémy - jsme tu

Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <