Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

tiskárna

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
marvis
Návštěvník
Návštěvník

Re: tiskárna

#31 Příspěvek od marvis »

tam mi naskočí pouze spustit správce úloh

VydraMan
5. stupeň - BAN

#32 Příspěvek od VydraMan »

Dobře, zkusíme to jinak - máte CCleaner?
Používám : Ccleaner , Defraggler , Google Chrome , Malwarebytes Anti-Malware a ESET Smart Security 7

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to !!!

marvis
Návštěvník
Návštěvník

#33 Příspěvek od marvis »

ano

VydraMan
5. stupeň - BAN

#34 Příspěvek od VydraMan »

Super :-)

:arrow: Spusťte CCleaner.
:arrow: Otevřete kartu ,,Nástroje". Nacházíte se na kartě ,,Odinstalovat"
:arrow: Přepněte se na kartu ,,Start"
:arrow: Klikněte doprostřed seznamu a dejte Uložit do textového souboru. Soubor uložte na plochu a následně jeho obsah pošlete sem :-)
Používám : Ccleaner , Defraggler , Google Chrome , Malwarebytes Anti-Malware a ESET Smart Security 7

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to !!!

marvis
Návštěvník
Návštěvník

#35 Příspěvek od marvis »

tak je to šestý od vrchu když to má být uprostřed pak dám kliknout na uložit jenže nikde nemůžu najít aby se to uložilo na plochu

marvis
Návštěvník
Návštěvník

#36 Příspěvek od marvis »

Ne HKCU:Run cz.seznam.software.autoupdate Seznam.cz, a.s. "C:\Users\Josef\AppData\Roaming\Seznam.cz\szninstall.exe" -c
Ne HKCU:Run cz.seznam.software.szndesktop Seznam.cz, a.s. "C:\Users\Josef\AppData\Roaming\Seznam.cz\bin\wszndesktop.exe" -q
Ano HKCU:Run EPLTarget\P0000000000000000 SEIKO EPSON CORPORATION C:\WINDOWS\system32\spool\DRIVERS\W32X86\3\E_FATIHJE.EXE /EPT "EPLTarget\P0000000000000000" /M "Epson Stylus SX130"
Ne HKCU:Run SODCPreLoad C:\Program Files\IBM\Lotus\Symphony\framework\shared\eclipse\plugins\com.ibm.productivity.tools.base.app.win32_3.0.1.20080529-0018\preload.exe C:\Program Files\IBM\Lotus\Symphony\data\.sodc\
Ne HKLM:Run Adobe ARM Adobe Systems Incorporated "C:\Program Files\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe"
Ano HKLM:Run ApnTBMon APN "C:\Program Files\AskPartnerNetwork\Toolbar\Updater\TBNotifier.exe"
Ano HKLM:Run AvastUI.exe AVAST Software "C:\Program Files\AVAST Software\Avast\AvastUI.exe" /nogui
Ano HKLM:Run EEventManager SEIKO EPSON CORPORATION "C:\Program Files\Epson Software\Event Manager\EEventManager.exe"
Ne HKLM:Run mobilegeni daemon C:\Program Files\Mobogenie\DaemonProcess.exe
Ne HKLM:Run PAC7302_Monitor PixArt Imaging Incorporation C:\WINDOWS\PixArt\PAC7302\Monitor.exe
Ne HKLM:Run seznam-listicka-distribuce Seznam.cz, a.s. "C:\Program Files\Seznam.cz\distribution\szninstall.exe" -s -d listicka 1 szn-software-listicka cz.seznam.software.autoupdate
Ano HKLM:Run VNT APN LLC. C:\Program Files\VNT\vntldr.exe
Ne Startup Common McAfee Security Scan Plus.lnk McAfee, Inc. C:\Program Files\McAfee Security Scan\3.8.130\SSScheduler.exe

marvis
Návštěvník
Návštěvník

#37 Příspěvek od marvis »

snad je to ono

marvis
Návštěvník
Návštěvník

#38 Příspěvek od marvis »

já už musím končit. Můžeme zítra pokračovat? Děkuji

VydraMan
5. stupeň - BAN

#39 Příspěvek od VydraMan »

Hm, spouští se správně - tudíž nevím, kde je problém.

Takže jsme tam, kde jsme byli - podpora Epsonu (http://esupport.epson-europe.com/EmailS ... OZ+fkU003D)

S3jp4k
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#40 Příspěvek od S3jp4k »

mám také tiskárnu epson ,nechtěl jsem tam tu ikonku takže jsem to odstranil ze složky po spuštění následně se mi to někdy zeptalo jestli to chci zobrazovat/spouštět dal jsem že ne . Tet se mi to taky neukazuje i když to povolím , ale já to nechci ... Každopádně bych mohl zkusit nějaké čachry machry. dám vědět , pokud by ale nic nešlo mohl byjste skusil ještě obnovu systému
Návod na vytvoření Logu RSIT a co je to ? : >RSIT<
My > Defence :Eset Smart Security ,Malwarebytes (Anti-malware + anti-rootkit), adwcleaner▐ Maintenance : O&O Defrag ,Ccleaner and manual cleaning/doing manual
:boxed: V žádném případě nedoporučuji : aplikace od firmy IObit , utility pro aktualizaci ovladačů ,samovolné "hrabání" v regedit za účelem pročištění registrů

VydraMan
5. stupeň - BAN

#41 Příspěvek od VydraMan »

Obnova systému je také možnost, no otázka je zda se to zase nevrátí - dělat obnovu každých 7 dní je blbost. Spíš bych se zeptal přímo podpory, co na to řekne...

marvis
Návštěvník
Návštěvník

#42 Příspěvek od marvis »

ted jsem zapnul tiskárnu a ikona naskočila na panel, tak jsem tedy zvědavej.

VydraMan
5. stupeň - BAN

#43 Příspěvek od VydraMan »

Tak pak dejte vědět, jak jste dopadl :-)

S3jp4k
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#44 Příspěvek od S3jp4k »

Tak jsem to zkoušel a ikonka naběhla po přeinstalaci ovladačů z originálního CD , poté jsem je automaticky aktualizoval na nejnovější verzi ... Zkuste se kouknout po tom CD , odinstalujte vše s Epsonem v ovládacích panelech, a nainstalujte to z CDéčka , poté to aktualizujte a vše by mělo ject jak má ... .Pokud to nepude tak je to vážně záhada.
Návod na vytvoření Logu RSIT a co je to ? : >RSIT<
My > Defence :Eset Smart Security ,Malwarebytes (Anti-malware + anti-rootkit), adwcleaner▐ Maintenance : O&O Defrag ,Ccleaner and manual cleaning/doing manual
:boxed: V žádném případě nedoporučuji : aplikace od firmy IObit , utility pro aktualizaci ovladačů ,samovolné "hrabání" v regedit za účelem pročištění registrů

VydraMan
5. stupeň - BAN

#45 Příspěvek od VydraMan »

Nejdřív ale musíme počkat, jak to dopadlo po tomto update :-)

Zamčeno