Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Spamové stránky na Facebooku

Patříte mezi Vzorné návštěvníky? Pak je tato sekce pro vás.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
robert333
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: Spamové stránky na Facebooku

#16 Příspěvek od robert333 »

Zkusím. Objevil jsem však jeden problém - na PC mám nainstalovaný PHP server, který před použitím adwcleaneru a OTM fungoval. Teď však nefunguje. Nevítej, jak to zprovoznit ? Je to součástí Vertrigo Serveru. Ten jsem reinstaloval, ale nemá to účinek. Jde to nějak spravit ?
Lenovo ThinkPad T440p
Intel Core i7 4700MQ 3,4 GHz, 16 GB RAM
openSUSE Leap 15.1 KDE

robert333
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#17 Příspěvek od robert333 »

Pardon, já se omlouvám, to byla moje chyba, ne chyba těch utilit. Smazal jsem si jeden soubor, který byl potřeba k běhu PHP :D . Ještě jednou se omlouvám. Jinak, myslím, že to tu můžeme zamknout.
Děkuji vám za čas a ochotu a přeji hodně úspěchů nejen na fóru :) .
Lenovo ThinkPad T440p
Intel Core i7 4700MQ 3,4 GHz, 16 GB RAM
openSUSE Leap 15.1 KDE

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Rudy »

Děkuji za přání a vy nemáte zač! :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno