Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Dobrý den. Dnes jsem přeinstaloval Windows Vista HomePremium x86 na Windows Vista homePremium x64
ale po instalaci nešel internet.Zkoušel jsem různě nainstalovat ovladače
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
ještě podotknu co vše jsem již vyzkoušel:
- Odškrtnutí TCP/IP 6 (nechal jsem pouze 4)
- Resetování všeho možného viz.
netsh winsock reset
netsh int ip reset log.txt
Rady typu vypni si firewall projdi si připojení nepomohou, to jsem samozřejmě vše zkoušel, vypínal a zapínal
ten PC s x86 je připojený k místní síti 192.168.1.103
jak je připojený x64? 169.254.100.55
to není na stejném routeru?
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
pořád nic ještě jsem vyzkoušel Autodhcp
netsh interface ipv4 set address name="Připojení k místní síti" source=dhcp
netsh interface ipv4 set dnsserver name="Připojení k místní síti" source=dhcp
ipconfig /flushdns
ipconfig /renew "Připojení k místní síti"
potom:ale nevím jestli to mám správně..
netsh interface ipv4 set address name="Připojení k místní síti" static 192.168.1.103 255.255.255.0 192.168.1.254
netsh interface ipv4 set dnsserver name="Připojení k místní síti" static 192.168.1.254 primary
netsh interface ipv4 add dnsserver name="Připojení k místní síti" 192.168.1.254 index=2
ipconfig /flushdns
vyzkoušej na x64 zadat IP pevně na 192.168.1.100, 192.168.1.101, 192.168.1.102 (za předpokladu že má router možnost připojení 4 PC)
masku a bránu stejnou jako na x86
Doporučení:
Vzdávám to,nemám už na to čas a trpělivost 3dny jsem už ve skluzu.
Nedá se nic dělat šoupnu zase x86/32bit a až budu schopen cca 14 dni,zeptám se providera co a jak.
zatím se mějte a díky všem za pomoc
klim11 píše:
netsh interface ipv4 set address name="Připojení k místní síti" static 192.168.1.103 255.255.255.0 192.168.1.254
Podle tvých předchozích postů má právě tu 103 obsazenou OS x86
proto jsem chtěl vyzkoušet ty další.
Doporučení: