Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Tiskárna

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
matastol
Návštěvník
Návštěvník

Tiskárna

#1 Příspěvek od matastol »

Zdravim.
Potřeboval by jsem zjistit jak kompletně odinstalovat tiskárnu, jedná se o typ (HP Deskjet 2510) tak aby po ní nezbylo nic v registrech. Vyskytl se problém který nejde přeinstalací opravit. Tiskárna funguje, ale nejde otevřít hlavní strana po kliknutí na zástupce (ikonu tiskárny) kde byly volby sken, zarovnání tiskových kazet atd. nemůžu se na to dostat, po kliknutí na ikonu se nic neděje prostě to nejde otevřít. Už si s tím nevím rady. děkuji.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Tiskárna

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Zkuste to pomocí TotalUninstall: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... uninstall/ .
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

matastol
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od matastol »

Zdravím.
Tak jsem to vyzkoušel a je to pořád stejné po poklikání na ikonu tiskárny se nic neděje nabídka se neotevře. Je to zajimavé nechápu to? Tiskárna tiskne, skenuje, ale tohle otevřít prostě nejde. :(

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Zajímavé. Zkuste jejich technickou podporu, jestli na to nemají nějaký fígl. Jinak byste musel vše ručně odmazat v registry a smazat oadresář instalace.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

matastol
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od matastol »

Už jsem něco hledal taky mě to napadlo, ale bez úspěchu. Našel jsem tam aspoň tohle (Download HP Deskjet 2510 Hardware Diagnostic Utility v.4.0 driver) přes to se dostanu do nastavení kde se dají zarovnat nebo vyčistit tiskové hlavy. Navíc diagnostika nenašla žádný problem vše se jeví v pořádku ovladače jsou aktuální, no je to divné. Zvláštní ale je že dřív to fungovalo normálně bez problému. Teď jsem delší dobu asi 14 dnů nic neskenoval takže nevím přesně kdy ten problém nastal, ale bylo to někdy během těch 14 dnů.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Na soft k tiskárnám skutečně odborníci nejsme. Technická podpora vám minimálně poradí, jak to přeinstalovat.

Varování:

Odpovědět