Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o kontrolu
Přikládám fixlog v archivu, doufám, že vám půjde otevřít...
- Přílohy
-
- Fixlog.rar
- (269 KiB) Staženo 44 x

- Do okna vlozte skript nize
Kód: Vybrat vše
:dir c:\FRST\Quarantine /sub c:\hives
- Kliknete na Look
- Tlacitko Look se zmeni na Scanning a zsedne
- Pockejte pokud se tlacitko Scanning opet nezmeni na Look - tak poznate ze SystemLook dokoncil svou praci
- Vyskoci na Vas log s nazvem SystemLook (pripadne bude ulozen na plose), jeho obsah mi sem vlozte
zpráva je příliš dlouhá, přikládám soubor.
- Přílohy
-
- SystemLook.rar
- (174.88 KiB) Staženo 46 x
V te slozce C:\FRST\Quarantine by mely byt vase soubory, odtud je vytahnout nemuzete??
Díky za odpověď. Položky tam jsou, dají se otevřít, ale musím ručně u každého nastavit přes jaký program je mám spustit. Dále se mi přejmenovaly a přidaly se mi k nim koncovky včetně data změny. Položek je ve složce 8872 položek a já bych je velmi nerada ručně třídila...
Zkusim se zeptat autora na nejaky prikaz ci moznost hromadneho obnoveni 

Děkuji, velmi by mi to pomohlo.
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jestli jste na mě nezapomněl?
Zdravim,
nezapomnel, bohuzel Farbar mi neodepisuje, zkusim jej urugovat
nezapomnel, bohuzel Farbar mi neodepisuje, zkusim jej urugovat