Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prosím o kontrolu logu [preventivka]

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Roli
VIP
VIP

Re: Prosím o kontrolu logu [preventivka]

#16 Příspěvek od Roli »

nuna píše:A když se zbavím AVG, můžeš mi doporučit nějakou náhradu? Mám doma krabicovej Norton 360 na 1 rok (to je licence na 3 PC tuším) a ještě tam mám Kaspersky ale asi jen na 3 měsíce. AvG myslím vydalo i tool nazvaný Remover k odstranění z PC, ale klidně si nechám poradit, když se rozhodnu zbavit se AVG.
No asi takhle, dát tam antivir na tři měsíce nemá smysl, Norton špatný není ale co za rok ? Asi bych vybral Avast.

Odinstalace AVG nejprve klasicky poté právě tím Removerem v Nouzáku, nejlépe několikrát a pořád není jistota že tam nic nezůstane,
protože zrovna on po sobě nechává pěkný nepořádek.

Přes Start >> Spustit zkopíruj do okna:

ComboFix /Uninstall

a stiskni Enter

To odinstaluje ComboFix a smaže s ním související soubory a složky.

Použij T-Cleaner, který smaže případné zbytky po aplikacích které jsme použili.

Jen před jeho stažením a při použití stopni antivir, protože ho muže detekovat jako vir ale není tomu tak.

Pak dej vědět jaký je stav PC.
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

nuna
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od nuna »

Zdravím,
CF odinstalován, T-Cleaner použit. Zůstal mi na ploše RSIT, k odstranění stačí daný soubor smazat?
Rychlost startu PC je o něco lepší než když jsem zakládal thread zde na fóru. Díky
Ale není to ideální a za vinu to tedy asi dávám AVG a v dohledné době asi využiji tu licenci Nortona.

Roli
VIP
VIP

#18 Příspěvek od Roli »

nuna píše:Zůstal mi na ploše RSIT, k odstranění stačí daný soubor smazat?
Tak rychle bych se ho nezbavoval, copak kdyby :)
nuna píše:Ale není to ideální a za vinu to tedy asi dávám AVG a v dohledné době asi využiji tu licenci Nortona.
:thumbsup:
nuna píše:Díky
Není zač a :closed:
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Zamčeno