Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Policie ČR
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
Policie ČR
Ahoj, mám už asi půl roku na ntb vir policie čr a nevím co sním. Jedu přes jiný účet na linuxu. Jsem naprostý laik, co se týče těchto věcí, takže bych byla ráda, kdyby se našel někdo, kdo by mi to popsal opravdu polopaticky. Děkuju předem za všechny odpovědi. 

Re: Policie ČR
Zdravim a pekny den preji
PC vam vubec nedovoli se spustit??
Zkuste postupovat dle tohoto navodu http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=29&t=132523