Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Trojan Malagent
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Ve dnech 5.9. - 7.9.2025 budou někteří z nás na každoročním srazu teamu našeho fóra. V této době se může stát, že budete o něco déle čekat na naší odezvu. Děkujeme a omlouváme se.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Ve dnech 5.9. - 7.9.2025 budou někteří z nás na každoročním srazu teamu našeho fóra. V této době se může stát, že budete o něco déle čekat na naší odezvu. Děkujeme a omlouváme se.
Re: Trojan Malagent
Tak problém je vyřešen. Bylo to v programu, který jsem měl uložený a z archivovaný. Smazal jsem ho, projel jsem to Microsoft Safety Scannerem a vše je zase v pořádku.
Už jsem si myslel, že to skončí u přeinstalování systému. No každopádně tohle byla moje chyba. Ale pro jistotu bych jsem když tak ještě dal log abych měl jistotu, že je vše v pořádku. Co vy na to ?

- Spustte poznamkovy blok (Start-spustit-notepad)
- Zkopirujte skript nize
Kód: Vybrat vše
Start IFEO\ccleaner64.exe: [Debugger] "C:\Program Files (x86)\TuneUp Utilities 2014\TUAutoReactivator64.exe" IFEO\nvstlink.exe: [Debugger] "C:\Program Files (x86)\TuneUp Utilities 2014\TUAutoReactivator64.exe" IFEO\nvstview.exe: [Debugger] "C:\Program Files (x86)\TuneUp Utilities 2014\TUAutoReactivator64.exe" Hosts: CMD: shutdown /r /f /t 2 End
- Ulozte vytvoreny TXT jako fixlist.txt
- Presunte vytvoreny fixlist vedle FRST

- Kliknete na Fix
- Probehne oprava a vytvori log Fixlog.txt

Tady je:
Fix result of Farbar Recovery Tool (FRST written by Farbar) (x64) Version: 10-02-2014 01
Ran by Martin at 2014-02-12 16:01:55 Run:1
Running from C:\Users\Martin\Desktop
Boot Mode: Normal
==============================================
Content of fixlist:
Start
IFEO\ccleaner64.exe: [Debugger] "C:\Program Files (x86)\TuneUp Utilities 2014\TUAutoReactivator64.exe"
IFEO\nvstlink.exe: [Debugger] "C:\Program Files (x86)\TuneUp Utilities 2014\TUAutoReactivator64.exe"
IFEO\nvstview.exe: [Debugger] "C:\Program Files (x86)\TuneUp Utilities 2014\TUAutoReactivator64.exe"
Hosts:
CMD: shutdown /r /f /t 2
End
HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\ccleaner64.exe => Key deleted successfully.
HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\nvstlink.exe => Key deleted successfully.
HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\nvstview.exe => Key deleted successfully.
C:\Windows\System32\Drivers\etc\hosts => Moved successfully.
Hosts was reset successfully.
========= shutdown /r /f /t 2 =========
========= End of CMD: =========
==== End of Fixlog ====
Fix result of Farbar Recovery Tool (FRST written by Farbar) (x64) Version: 10-02-2014 01
Ran by Martin at 2014-02-12 16:01:55 Run:1
Running from C:\Users\Martin\Desktop
Boot Mode: Normal
==============================================
Content of fixlist:
Start
IFEO\ccleaner64.exe: [Debugger] "C:\Program Files (x86)\TuneUp Utilities 2014\TUAutoReactivator64.exe"
IFEO\nvstlink.exe: [Debugger] "C:\Program Files (x86)\TuneUp Utilities 2014\TUAutoReactivator64.exe"
IFEO\nvstview.exe: [Debugger] "C:\Program Files (x86)\TuneUp Utilities 2014\TUAutoReactivator64.exe"
Hosts:
CMD: shutdown /r /f /t 2
End
HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\ccleaner64.exe => Key deleted successfully.
HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\nvstlink.exe => Key deleted successfully.
HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\nvstview.exe => Key deleted successfully.
C:\Windows\System32\Drivers\etc\hosts => Moved successfully.
Hosts was reset successfully.
========= shutdown /r /f /t 2 =========
========= End of CMD: =========
==== End of Fixlog ====
Tak jeste uklidime
T-Cleaner http://vyosek.tym.cz/pro_usery/T-Cleaner.exe
OTC http://oldtimer.geekstogo.com/OTC.exe
TFC http://oldtimer.geekstogo.com/TFC.exe
Stahnete Ccleaner http://forum.viry.cz/viewtopic.php?t=7478
Panel čistič
A pokud nejsou problemy ci dotazy, je to z me strany vse 

- Stahnete a spustte
- Pro potvrzeni volby mackejte A, Enter
- Po pouziti utilitu smazte
- Antiviry touhou utilitu chybne oznacit jako vir - jedna se o falesny poplach - takze v pohode stahnete (pripadne vypnete pri stahovani antivir)

- Stahnete a spustte
- Kliknete na CleanUp a potvrdte YES
- Program uklidi a restartuje PC

- Stahnete a spustte
- Kliknete na Start a potvrdte OK
- Program uklidi a restartuje pc
- Po pouziti utilitu smazte

Panel čistič
- Vse nechte jak je, jen dejte Analyzovat a pote Spustit CCleaner
- dejte Hledej problémy
- nasledne Opravit problémy - zalohu registru doporucuji udelat, opravte vsechny problemy
- postup opakujte dokud nebude bez problemu - vetsinou cca 3x
- Zde muzete odinstalovat nepotrebne programy

Děkuju.
Problémy už nejsou, ale dotaz by byl ještě jeden. Sice to sem nepatří, ale chtěl bych se zeptat, jak se nastaví probuzení Pc pomocí klávesnice nebo myši ? Ve správce zařízení to mám povolené, ale ještě se to musí nastavit někde v BIOSU, ale nevím pod čím to přesně hledat.

Problémy už nejsou, ale dotaz by byl ještě jeden. Sice to sem nepatří, ale chtěl bych se zeptat, jak se nastaví probuzení Pc pomocí klávesnice nebo myši ? Ve správce zařízení to mám povolené, ale ještě se to musí nastavit někde v BIOSU, ale nevím pod čím to přesně hledat.
Jedna se o PC nebo ntb??
Zkuste v BIOSu pohledate neco jako "wake up", "wake up keyboard\mouse" - kazdy BIOS je jiny
Děkuju. Podívám se na to.
Ještě mám jeden problémek. Nedaří se mi nainstalovat některé aktualizace. Normálně se stáhnou začnou se instalovat a potom se zobrazí zpráva, že některé aktualizace nebyly nainstalovány. Kód chyby je 57A
V příloze Vám zašlu o jaké aktualizace se jedná
Ještě mám jeden problémek. Nedaří se mi nainstalovat některé aktualizace. Normálně se stáhnou začnou se instalovat a potom se zobrazí zpráva, že některé aktualizace nebyly nainstalovány. Kód chyby je 57A
V příloze Vám zašlu o jaké aktualizace se jedná
- Přílohy
-
- Bez názvu.rar
- (178.3 KiB) Staženo 62 x
S timto bych se spise obratil na technickou podporu microsoftu