Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Problém se spuštěním Win 7 64 bit
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Problém se spuštěním Win 7 64 bit
Zdravím,
mám doma nový PC, který doposud neměl žádnou chybu, na noc ho vypínám vždy stejně, avšak dnes ráno místo spuštění ohlásil:
"Spuštění systému Windows se nezdařilo. Příčinou může být nedávná změna HW nebo SW."
Příčemž žádná změna, ani u jedné strany neproběhla.
Pod to mi to vypíše postup pro odstranění problému, aneb instalační disk, jenže ten nemohu najít (je bratra a kdo ví kde ho má, spojit s ním se nelze)
Takže to budu muset nějak vyřešit pravděpodobně bootovací flashkou s Win 7, ale než s tím začnu, raději bych se chtěl zeptat, jestli s tím máte zkušenosti, popřípadě co navrhujete jako nejlepší řešení.
A ve spodku obrazovky je ještě vypsáno:
"soubor: \Windows\system32\config\system
stav: 0xc0000e9
informace: Systém win se nepodařilo zavést, protoýže soubor systémového registru chybí nebo je poškozen"
Díky za pomoc, zatím dám snídani.
mám doma nový PC, který doposud neměl žádnou chybu, na noc ho vypínám vždy stejně, avšak dnes ráno místo spuštění ohlásil:
"Spuštění systému Windows se nezdařilo. Příčinou může být nedávná změna HW nebo SW."
Příčemž žádná změna, ani u jedné strany neproběhla.
Pod to mi to vypíše postup pro odstranění problému, aneb instalační disk, jenže ten nemohu najít (je bratra a kdo ví kde ho má, spojit s ním se nelze)
Takže to budu muset nějak vyřešit pravděpodobně bootovací flashkou s Win 7, ale než s tím začnu, raději bych se chtěl zeptat, jestli s tím máte zkušenosti, popřípadě co navrhujete jako nejlepší řešení.
A ve spodku obrazovky je ještě vypsáno:
"soubor: \Windows\system32\config\system
stav: 0xc0000e9
informace: Systém win se nepodařilo zavést, protoýže soubor systémového registru chybí nebo je poškozen"
Díky za pomoc, zatím dám snídani.
Re: Problém se spuštěním Win 7 64 bit
Zdravim
Vypada to na naboreny system
Asi budtee muset provest opravu z boot flashky - navod zde http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=46&t=106339

Díky za odpověď, která mne moc nepotěšila...
Mno, tak jdu na to.

No bohuzel, jeste muzete zkusit obnovu k datu kdy to bylo OK, ale tohle vypada na naboreny system...
No, tak to jsme se moc daleko nedostali...
"Nástroj oprava spuštění systému nemůže automaticky opravit tento pc"
:-/ Tak co dál?
/ad: Tu opravu k datu jsem již zkoušel, než jsem sem napsal, ta se také nezdařila
"Nástroj oprava spuštění systému nemůže automaticky opravit tento pc"
:-/ Tak co dál?
/ad: Tu opravu k datu jsem již zkoušel, než jsem sem napsal, ta se také nezdařila

Naposledy upravil(a) Geofery dne 06 úno 2014 11:01, celkem upraveno 1 x.
Zkusit obnovu systemu k datu kdy to bylo OK...
Ta obnova systému také nelze -_- ... napíše to hned po pokusu to samé co jsem psal prvně.
No, jestli máte někdo prosím nápad, jak se s tím vypořádat jinak, než reinstalem, dejte prosím vědět.
Co jsem si potvrdil, že disky nejsou poškozené, zakže jak napsal vyosek, tak se jedná asi o nějaké nabourání
A raději zreakapituluji stav: Nelze spustit, objeví se černá obrazovka, s chybou (obrazovku jsem již popsal), posledí známá funkční konfigurace, také nelze.
Děkuji za jakkoukoliv pomoc.
Co jsem si potvrdil, že disky nejsou poškozené, zakže jak napsal vyosek, tak se jedná asi o nějaké nabourání

A raději zreakapituluji stav: Nelze spustit, objeví se černá obrazovka, s chybou (obrazovku jsem již popsal), posledí známá funkční konfigurace, také nelze.
Děkuji za jakkoukoliv pomoc.
Zkuste napsat na technickou podporu microsoftu