VirtualBox nebo Vmplayer jsou v mém případě nepoužitelné, potřebuji zjišťovat nastavení registrů Ethernet karty přítomné v NB. To by mi asi VB ani VMP neumožnil..., i když nikdy neříkám nikdy, možná v nějaké konfiguraci ano, ale spuštěním přímé instalace to bylo celkem jednoduché...Pavuk29 píše:Virtualbox?JenTak343 píše:...a Ubuntu budu muset zkoušet jinak

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
BSOD - DPC_WATCHDOG_VIOLATION po upgradu na Win8.1
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: BSOD - DPC_WATCHDOG_VIOLATION po upgradu na Win8.1
Aha, takže jste na vhodném místě přidal PCI Ven/Dev. Odhaduji...MiliNess píše:Tahle verze už pro Windows 8/8.1 je. Přidával jsem pouze hardwarové ID SATA řadiče v ICH8 ME.Takže předpokládám, že jste nějak upravil instalák IRS, že jde nyní nainstalovat také na Win8.1. Mám pravdu?
Dual bootem to určitě nebude.
S dual bootem jste měl pravdu, nepomohlo to...
Přesně takAha, takže jste na vhodném místě přidal PCI Ven/Dev. Odhaduji...
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde