Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Preinstalace win nepomohla vse je pomale

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
rasty
Návštěvník
Návštěvník

Preinstalace win nepomohla vse je pomale

#1 Příspěvek od rasty »

Ahoj,
nedavno jsem mnel problem s prohližením videa v prohlížeči.Prohližeč mozila byl také pomaly a notas taky nebyl nejrychlejší.Po dlouhodobém řešení jsem se rozhodl zalohovat si soubory na externi disk a reinstalovat windows.Po reinstalu jsem nainstaloval ovladače a jine aplikace.
Video v prohlížeči se však seka stále vypnout aceleraci nepomaha.
Provedl jsem diagnostiku hardweru na strankach vyrobce Dell.Diagnostika hlásí že je vše v pořádku.
Tak nevím co už bych udělal.
Je pravda že notas už nepatří k dejrychlejším ale před pul rokem vše běželo dobře.
Něco je špatně a ja nevím co.
Děkuji předem za pomoc.

muj system:
Operating System: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_qfe.130704-0421)
Language: Czech (Regional Setting: Czech)
System Manufacturer: Dell Computer Corporation
System Model: Latitude D800
BIOS: Phoenix ROM BIOS PLUS Version 1.10 A13
Processor: Intel(R) Pentium(R) M processor 1.70GHz
Memory: 768MB RAM
Page File: 811MB used, 1065MB available
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
------------
Card name: NVIDIA GeForce FX Go5200
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce FX Go5200
DAC type: Integrated RAMDAC
Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&DEV_0324&SUBSYS_019C1028&REV_A1
Display Memory: 32.0 MB
Current Mode: 1280 x 800 (32 bit) (60Hz)
Monitor: Výchozí monitor
Monitor Max Res:
Driver Name: nv4_disp.dll
Driver Version: 6.14.0010.7811 (English)
DDI Version: 9 (or higher)
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 7/6/2005 19:52:00, 3912192 bytes

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Preinstalace win nepomohla vse je pomale

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Z popisu systému nelze zjistit, co je špatně. Zeptám se vás, zda jste nainstaloval všechny ovladače hardwaru?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

rasty
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od rasty »

na strankach Dell jsem podle vyrobniho cisla dostal na vyber ovladace a ty jsem nainstaloval.Jak zjistit jestli jsem nainstaloval spravne ovladace?
Ve spravě pocitace neni zadny otaznik ani vykricnik.
A mozila my zatezuje procesor na 90 procent.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Jestli jsou to ty správné nezjistíte. Pokud jste se držel typu NB a druhu oper. systému, lze předpokládat, že správné jsou. Mozillu zazálohujte pomocí MozBackUp: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... mozbackup/ . Pak ji odinstalujte vč. jejího profilu. Znovu nainstalujte a zpět ze zálohy nakopírujte pouze záložky.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět