Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
BackDoor.Generic18.KWG
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: BackDoor.Generic18.KWG
Vyyyborne, jak se chova nas pacient 

jaj, koukam, že se mi neodeslal dotaz. No, tváří se spokojeně, až na to, že po restartu se mi zaplo avg (mám možnost ho vypnout jen na 5, 10 min a do restartu), tak hlásí, že našel vir a ptá se, jestli ochránit, nebo povolit.. avg jsem hned zase vypla, ale ten dotaz by furt rád odpověď, tak na nic nešahám, dokud neřeknete.. 

Muzete prosim tu hlasku AVG vyfotit a poslat na mail, ta se podivam kde jej naleza
dala jsem to do mailu, tady mi to nejde přiložit, je to větší

- Prejmenujte ComboFix na Uninstall
- Spustte jej
- Tohle smaze Combofix a jeho slozky

- Stahnete a spustte
- Pro potvrzeni volby mackejte A, Enter
- Po pouziti utilitu smazte
- Antiviry touhou utilitu chybne oznacit jako vir - jedna se o falesny poplach - takze v pohode stahnete (pripadne vypnete pri stahovani antivir)

- Stahnete a spustte
- Kliknete na CleanUp a potvrdte YES
- Program uklidi a restartuje PC

- Stahnete a spustte
- Kliknete na Start a potvrdte OK
- Program uklidi a restartuje pc
- Po pouziti utilitu smazte

Panel čistič
- Vse nechte jak je, jen dejte Analyzovat a pote Spustit CCleaner
- dejte Hledej problémy
- nasledne Opravit problémy - zalohu registru doporucuji udelat, opravte vsechny problemy
- postup opakujte dokud nebude bez problemu - vetsinou cca 3x
- Zde muzete odinstalovat nepotrebne programy

ten TFC mi píše, že bylo odstraněno 2 mb.. ta zelená lajna o půběhu je na konci, svítí jen exit a nic to nedělá už pár minut.. mám ještě čekat?
Kliknete na exit, restart nebude ted potreba 

ještě technická.. mám to odinstalovat, ale přidat odebrat programy mi to neukazuje.. mám to zase přepsat na uninstall?

Díky, tak teď jsem u ccleaneru.. jak dát analyzovat? Pravým mi to nenabízí..
Mate jej spusteny
Pripadne zde maly navod http://forum.viry.cz/viewtopic.php?t=7478

Me oba odkazy funguji a z obou se mi podarilo stahnout...
Ale pokud se Vam povedlo AVG odinstalovat tak je netreba, jsou to jen docistovaci nastorje po AVG
Ale pokud se Vam povedlo AVG odinstalovat tak je netreba, jsou to jen docistovaci nastorje po AVG
ok, budu pokračovat.. dočistit to mohu kdyžta i později, ne? za chvíli už dodám konečně výsledek..
Jasny, pokud tam neco uvidim, tak samozrejme upozornim...
Mizim ted tak na hodku pryc, ale vecer tu zas budu. Takze prosim o strpeni
Mizim ted tak na hodku pryc, ale vecer tu zas budu. Takze prosim o strpeni