mám otázku. Nedaří se mi zapnout HP Probook 6555b z režimu spánku. Vždy se počítač spustí ale monitor je černý, čtyřikrát probliknou kontrolky CapsLock a NumLock a po chvíli se NB sám vypne, někdy ho musím vypnout já. Když ho ale vypojím ze sítě, naběhne normálně bez problémů. Co jsem zatím zkoušela tak to dělá opravdu jen když je v režimu spánku, pokud je úplně vypnutý, je jedno jestli je v síti či nikoliv, naběhne normálně. Zdá se mi ale že se mnohem pomaleji načítá úvodní obrazovka, dostat se k přihlášení je fakt věčnost. Tenhle problém začal poté co mi NB vrátili ze servisu- chybně se mi zobrazovala grafika, prý mi něco vyměnili na základní desce za nový kus (čekala jsem že to bude NorthBridge, ale to by mi měnili celou desku,a já za opravu dala 3.000,-) Všimla jsem si taky, že po opravě se mi resetovali hodiny na liště, mám tam 5.1.2001. Nevím jestli to má souvislost s opravou. Co přesně bylo s grafikou mi nesdělili, byť jsem je o to žádala.
Ráda bych jim NB zase vrátila, ať to dají do kupy, ale ztrácím důvěru, jestli to spíš nebude ještě horší...
Kdo tomu rozumíte, prosím, poraďte