viz prilohaMárty84 píše:Co ze to ma resetovat? Jake nabidky? Mi nic nemenilNo kdyby nahodou, dela pred mazanim bod obnovy.
Nic jineho to udelat nemohlo, protoze v 17h to jeste jelo pri staru a vecer uz ne a jedine co jsem pustil bylo to OTLMárty84 píše:To nevim, jestli to dela zrovna OTL, ale da se to zase jednoduse vypnout.
Tento krok jsem neprovedl, mam naplanovanou ulohu co kazdy mesic defragmentuje ten raid0 (jednotku E:) a systemovy disk je SSD disk a ten nema vyznam defragmentovatMárty84 píše:Defragmentujte disk(y)
Stahnete program Defraggler http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... efraggler/
Pri instalaci opet pozor na toolbar
Po nainstalovani program spustte a kliknete na Analyzovat, po analyze kliknete na Defragmentovat a programek odvede svou praci.
Pocitac se zatim tvari ok az na jednu vec, kterou ale potrebuju vyresit, po tom otl nejdou spoustet binarky ze site s chybou "Při vykonávání programu došlo k chybě! (5)"...Márty84 píše:Pak napiste, jak je na tom pc.
Ale prisel jsem na jednu vec, pokud danou binarku zkopiruju k sobe na lokalni disk a nahraji ji zpet na stejne misto na siti kde byla, tak uz jde pustit. Nicmene to neni dobre chovani

EDIT: nelze mi prepinat kvalitu videi na youtube, po prepnuti na hd nebo fullhd to proste zcerna a nedela nic pomuze jen F5 na strance a u nekterych videi to hlasi ze to potrebuje flash player