Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

BSOD 0x0000001E

V tomto fóru se řeší problematika modré smrti - BSOD

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: BSOD 0x0000001E

#16 Příspěvek od MiliNess »

Bez minidumpu ti toho moc neřeknu :(
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Kodlz
Přítel fóra
Přítel fóra

#17 Příspěvek od Kodlz »

mohou ty soubory byt nejak skryte(ikdyz zkousel jsem zobrazit i skryte systemove soubory)? nebo jakym zpusobem by jsem to mohl zachytit?

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#18 Příspěvek od MiliNess »

1) Počítač->Vlastnosti->Upřesnit nastavení systému->Upřesnit->Spouštění a zotavení systému->Nastavení->Zapsat ladící informace->nastav na "Zkrácený výpis stavu paměti"
2)
Spustit->napište "verifier"->OK->Vytvořit uživatelské nastavení->Vybrat individuální nastavení z úplného seznamu->mimo "Simulace nedostatku prostředků" zatrhněte vše->vybrat ovladače ze seznamu->vyberte vše, co není od Microsoftu->Dokončit->restartujte PC

Pokud verifier narazí na nějaký problém, objeví se BSOD a dojde k restartu počítače. Ve složce Windows\Minidump by se měl vytvořit nový výpis paměti.
Pokud by k BSOD docházelo už při startu OS a nedařilo se i po několika restartech zavést systém,
spusťte nouzový režim (mačkání F8 při startu PC)
Tam spusťte Verifier a zvolte "Odstranit existující nastavení->Dokončit->restart PC.
Detekce chyby může trvat několik hodin i dní
Pokud máš nainstalovány Daemon Tools, nejprve je odinstaluj.

Kodlz
Přítel fóra
Přítel fóra

#19 Příspěvek od Kodlz »

udelal jsem to presne podle navodu, a ve slozce minidump nic neni. windowsy mi nechteli nabehnout, tak jsem musel pres nouzovy rezim to zrusit.

jinak myslis ze je to HW problem nebo spise SW? jestli nemam zkusit preinstalovat windows

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#20 Příspěvek od MiliNess »

Zkusit to můžeš, myslím ale, že to bude HW problém.

Odpovědět