Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Asi mám v PC nezvaného návštěvníka, prosím o kontrolu!
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Asi mám v PC nezvaného návštěvníka, prosím o kontrolu!
Tak jsme si vyměnili hračičky, díky!
Co chci? Vědět, co bylo příčinou mých nesnází a likvidovat ji. Chci, aby můj počítač zemřel ve stejný den se mnou.
Na této optimistické notě - HEZKÉ VÁNOCE VŠEM A PŘEDOBRÝ NOVÝ ROK!!!
Co chci? Vědět, co bylo příčinou mých nesnází a likvidovat ji. Chci, aby můj počítač zemřel ve stejný den se mnou.
Na této optimistické notě - HEZKÉ VÁNOCE VŠEM A PŘEDOBRÝ NOVÝ ROK!!!
Naposledy upravil(a) tamuri dne 22 pro 2013 11:03, celkem upraveno 1 x.
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
na co všechno nemáš v tom shonu časDžízís Krajst

ten Kasperský je jednorázový scan a neinstaluje se

Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
Když tady hodinama čubrním u toho, v očekávání andělských trumpet z Virů... Ale výsledek je věru malebný...
Naposledy upravil(a) tamuri dne 22 pro 2013 11:02, celkem upraveno 1 x.
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi pak napiš jak to vidí Kaspersky 

Doporučení:
> Podpora fóra <

> Podpora fóra <
Tak ti děkuji. Sedím jako blbec a čistím, čistím... Mrs. Propper.
Ccleaner už jsem zdolala, poprvé tak zevrubně, že mi asi moc toho nezůstalo.
Kasperský ať ještě počká, už mám seschlý mozeček. Běž se naobědvat tím svým gulášem, já si dám suchou kůrku chleba, co jsem včera upekla. Pa.
Ccleaner už jsem zdolala, poprvé tak zevrubně, že mi asi moc toho nezůstalo.
Kasperský ať ještě počká, už mám seschlý mozeček. Běž se naobědvat tím svým gulášem, já si dám suchou kůrku chleba, co jsem včera upekla. Pa.
Je konec. Nic se nenašlo, tudíž asi ani log nepošlu. Nebo, bude-li třeba, mohu ukázat Automatic Scan Report, mám ho.
Takže, milí sentinelové, všem děkuji a hezký večer, já zase jdu dále pucovat obydlí.
Instrukce pro radost: http://www.firstclass.cz/lode-a-letadla ... marketing/
Takže, milí sentinelové, všem děkuji a hezký večer, já zase jdu dále pucovat obydlí.
Instrukce pro radost: http://www.firstclass.cz/lode-a-letadla ... marketing/
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Jak už jsem psal:
Není problém - tak není co řešit
Zastav se u nás kdyby se zas něco objevilo.
Za všechny zainteresované přeji Tobě i Tvým blízkým klidné svátky a šťastné vykročení do dalšího roku
Není problém - tak není co řešit

Zastav se u nás kdyby se zas něco objevilo.
Za všechny zainteresované přeji Tobě i Tvým blízkým klidné svátky a šťastné vykročení do dalšího roku

Doporučení:
> Podpora fóra <

> Podpora fóra <
Halo! Je tu někdo?
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Co se stalo? 

Doporučení:
> Podpora fóra <

> Podpora fóra <
No, nevím. Možná že i nic, anebo nové téma. Maličkost, napsala jsem mail Rudymu, ale jakože je ukecaný, tak mi dal nějaký odkaz, ten byl zase strojově přeložen a málo srozumitelný.
Nechci Vás obtěžovat a na nové téma se mi to nezdá.
Už několikrát se mi objevilo, bez nějakých následků zatím, stejné sdělení:
msimn.exp
Chyba aplikace
Nastala výjimka (0xe06d7363 v aplikaci na místě 0x7c812)fd3
Rudy napsal, že pokud mám OE (jako že jo), tak to může souviset.
No, šla jsem na ten odkaz,udělala jsem zálohu zpráv a adre, přesvědčila jsem se, že soubory .dbx nejsou pouze pro četení - no a dál něco blekotají o tom, že možná bude třeba se hrabat v registrech, a že je to nebezpečné, takže se mi ani nechce.
Jak se jinak máme v novém roce?
Nechci Vás obtěžovat a na nové téma se mi to nezdá.
Už několikrát se mi objevilo, bez nějakých následků zatím, stejné sdělení:
msimn.exp
Chyba aplikace
Nastala výjimka (0xe06d7363 v aplikaci na místě 0x7c812)fd3
Rudy napsal, že pokud mám OE (jako že jo), tak to může souviset.
No, šla jsem na ten odkaz,udělala jsem zálohu zpráv a adre, přesvědčila jsem se, že soubory .dbx nejsou pouze pro četení - no a dál něco blekotají o tom, že možná bude třeba se hrabat v registrech, a že je to nebezpečné, takže se mi ani nechce.
Jak se jinak máme v novém roce?
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, v novém naštěstí jako ve starém - žádné podstatné zhoršení
OE - pokud znáš návod na vrácení záloh (sám nepoužívám, tak neporadím)
tak bych možnou chybu v registrech řešil reinstalací.
C:\Program Files\Outlook Express\setup50.exe by měl být instalační soubor - zkopíruj na flešku
odinstalace

OE - pokud znáš návod na vrácení záloh (sám nepoužívám, tak neporadím)
tak bych možnou chybu v registrech řešil reinstalací.

tady taky nějaká instalačka http://translate.google.cz/translate?hl ... s:officialStáhni a nainstaluj
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... staller/?g
Odinstaluj program - Outlok Express
označ vše co najde a dej smazat (postupně přes "Další").

Doporučení:
> Podpora fóra <

> Podpora fóra <
Víš co, zdánlivě znám, totiž "znám" - přečetla jsem návod, pokud to stačí, ale jsem daleká myšlenky zkoušet to odinstalovávat - jo, odinstaluji, a potom jako blbec budu chodit bez své drahocenné stoleté pošty... mé kuličky, mého všeho...
Podívám se na to zítra. Nebo počkám, než mi to samo spadne - pak mohu bravurně vyzkoušet své "znalosti", když mám zálohu. Dokonce mám podezření, že jsem to už kdysi zálohovala... Otázkou je, zda nové přírůstky se tam také ukládají - mám pocit ze starých časů, že by mohly, i když nevím to jistě.
Jsem zase v minoru - mladší vnučka sdělila rodičům radostnou novinu, takže sháním přízi na pletení různých serepetiček, a také mi začalo kapat z bojleru, jsem radosti bez sebe. Stojím před velkým rozhodnutím - kdo mi to udělá a hlavně co.
Zítra. Maňana.
Stavíš se tu občas?
Podívám se na to zítra. Nebo počkám, než mi to samo spadne - pak mohu bravurně vyzkoušet své "znalosti", když mám zálohu. Dokonce mám podezření, že jsem to už kdysi zálohovala... Otázkou je, zda nové přírůstky se tam také ukládají - mám pocit ze starých časů, že by mohly, i když nevím to jistě.
Jsem zase v minoru - mladší vnučka sdělila rodičům radostnou novinu, takže sháním přízi na pletení různých serepetiček, a také mi začalo kapat z bojleru, jsem radosti bez sebe. Stojím před velkým rozhodnutím - kdo mi to udělá a hlavně co.
Zítra. Maňana.
Stavíš se tu občas?
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
OE - Nové přírůstky se budou těžko automaticky přidávat do právě vytvořené zálohy
těm automatickým "opravátorům" sám moc nevěřím, proto bych vsadil na reinstal.
boiler - musíš rozbít prasátko na nový a instalatéra snad taky seženeš, držím palce
a k prabábě ti s předstihem gratuluji
A já jsem tu s pauzami prakticky celý den

těm automatickým "opravátorům" sám moc nevěřím, proto bych vsadil na reinstal.
boiler - musíš rozbít prasátko na nový a instalatéra snad taky seženeš, držím palce

a k prabábě ti s předstihem gratuluji

A já jsem tu s pauzami prakticky celý den

Doporučení:
> Podpora fóra <

> Podpora fóra <
Ranko.
Zatím asi přibrzdím, čert to vem, ono to ještě nevypadá nijak moc zlověstně, i když nevím... Něco zabrblá, pak je pryč a zlé s nim, snad. Přemýšlím, zda to nemá na svědomí nedávno instalovaný Malwarebytes. Ten také do všeho strká svůj dlouhý nos, ale za pět dní mu dojde dech a platit, věc jasná, nebudu.. Všimla jsem si včera, že mám všecko, cos na Virech nadoporučoval, snad kromě Curelta, ale i na toho asi jednou dojde.
K tomu prasátku – není problém, jsem přece milionář, ale. Mám zde v okolí firmu, pracují dobře, sice zdaleka nejsou levní, ale což o to. Před párem měsíců mi vyměňovali expanzní nádržku, a i přes to, že byli náramně milí a jen po hlase (což není divu, mám značný přízvuk) mne hned poznali a vzpomínali na můj jablečný koláč (???), kterým jsem je před několika léty prý častovala, při vyúčtování to však značně přehnali. Prát se s nimi se mi nechtělo, cítím se ale poněkud dotčena a jen tak je zase nepozvu. Další problém je spíše filozofického rázu: mám přímotop a stojí mne závratné peníze (výsledek +15 °C komfortní teplota, vytápím jen dvě místnosti a koupelnu). Bojler mám kombinovaný, takže v zimě se ohřívá přes topení. Převést to vše na plyn se mi celá ta léta nechtělo: a) plyn se dováží, takže ani cenou ani dodávkami nejsme si jistí; b) investice za mého života se nemusejí vyplatit, potom ať si dělají co chtějí (nikdo není žhavý lopotit se s barákem a zahradou); c) říkej co chceš, el. je čistá a bezpečná.
Tak co s tím, proboha, mám dělat.
Tohle vše se nehodí pro Viry, je to spíše na FB, ale tam jsem nebyla pozvána. Mějte se vy všichni, kdo sem nakoukne.
Zatím asi přibrzdím, čert to vem, ono to ještě nevypadá nijak moc zlověstně, i když nevím... Něco zabrblá, pak je pryč a zlé s nim, snad. Přemýšlím, zda to nemá na svědomí nedávno instalovaný Malwarebytes. Ten také do všeho strká svůj dlouhý nos, ale za pět dní mu dojde dech a platit, věc jasná, nebudu.. Všimla jsem si včera, že mám všecko, cos na Virech nadoporučoval, snad kromě Curelta, ale i na toho asi jednou dojde.
K tomu prasátku – není problém, jsem přece milionář, ale. Mám zde v okolí firmu, pracují dobře, sice zdaleka nejsou levní, ale což o to. Před párem měsíců mi vyměňovali expanzní nádržku, a i přes to, že byli náramně milí a jen po hlase (což není divu, mám značný přízvuk) mne hned poznali a vzpomínali na můj jablečný koláč (???), kterým jsem je před několika léty prý častovala, při vyúčtování to však značně přehnali. Prát se s nimi se mi nechtělo, cítím se ale poněkud dotčena a jen tak je zase nepozvu. Další problém je spíše filozofického rázu: mám přímotop a stojí mne závratné peníze (výsledek +15 °C komfortní teplota, vytápím jen dvě místnosti a koupelnu). Bojler mám kombinovaný, takže v zimě se ohřívá přes topení. Převést to vše na plyn se mi celá ta léta nechtělo: a) plyn se dováží, takže ani cenou ani dodávkami nejsme si jistí; b) investice za mého života se nemusejí vyplatit, potom ať si dělají co chtějí (nikdo není žhavý lopotit se s barákem a zahradou); c) říkej co chceš, el. je čistá a bezpečná.
Tak co s tím, proboha, mám dělat.
Tohle vše se nehodí pro Viry, je to spíše na FB, ale tam jsem nebyla pozvána. Mějte se vy všichni, kdo sem nakoukne.
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Automatický start MBAM zruš a použij jen v případě nutnosti na jednorázovou kontrolu
Start -> Spustit -> msconfig -> OK
na kartě "Po spuštění" zruš fajfku u MBAM
nebo mi dej RSIT a zastavíme
Elektřina - taky dovážíme a "blackouty" při přetížení sítě už jsou taky známé
http://cs.wikipedia.org/wiki/Blackout_% ... 5%99iny%29
v současnosti by se měla cena snižovat (jak moc a na jak dlouho)
Start -> Spustit -> msconfig -> OK
na kartě "Po spuštění" zruš fajfku u MBAM

nebo mi dej RSIT a zastavíme

http://cs.wikipedia.org/wiki/Blackout_% ... 5%99iny%29
v současnosti by se měla cena snižovat (jak moc a na jak dlouho)

Doporučení:
> Podpora fóra <

> Podpora fóra <