Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prosím o pomoc...využítí GPU 100% v klidu

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
dovemonkey
Návštěvník
Návštěvník

Prosím o pomoc...využítí GPU 100% v klidu

#1 Příspěvek od dovemonkey »

Zdravím,

moc prosím o kontrolu logu :o

Dnes jsem zapl NTB a z ničeho nic se začal divně chovat:

1. nešli miniaplikace
2. po nastartování windows chybová hláška ati.exe přestal pracovat
3. chybová hláška, že c:windows není přištupný
4. při restartu, jede na pozadí nějaký program a musím ho vynutit vypnout aby došlo k restartu
5. naprosté zpomalení PC, grafika ukazuje využití že jede na 90-100%, ale přitom nemám nic zaplého

Naistaloval jsem, projel jsem a pročistil CC Cleaner, Spywbot, ADWcleaner, Malwareanti

po pročištění zůstalo:

4. při restartu, jede na pozadí nějaký program a musím ho vynutit vypnout aby došlo k restartu
5. naprosté zpomalení PC, grafika ukazuje využití že jede na 90-100%, ale přitom nemám nic zaplého

Už nevím kudy kam....žadný program nic nenašel...co jsem vygoogloval, tak že by nějakej bitcoinvir?? :?:

Prosím o pomoc, děkuj....logy přikládám.
Přílohy
log.rar
http://leteckaposta.cz/130321105
(61.17 KiB) Staženo 25 x

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím o pomoc...využítí GPU 100% v klidu

#2 Příspěvek od Rudy »

Otevřte poznámkový blok a zkopírujte do něj:
Start
HKCU\...\Run: [] - [x]
MountPoints2: {bc9ffcfa-6dbb-11e3-a98b-6c626d339a1f} - G:\Setup.exe
C:\Windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineUA.job
Task: C:\Windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineCore.job => C:\Program Files (x86)\Google\Update\GoogleUpdate.exe
Task: C:\Windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineUA.job => C:\Program Files (x86)\Google\Update\GoogleUpdate.exe
End
Uložte na plochu jako fixlist.txt. Spusťte znovu FRST a klikněte na >Fix<. Po skončení akce se objeví log, který sem zkopírujte.

Dále spusťte:

Stáhněte OTM: http://oldtimer.geekstogo.com/OTM.exe a uložte na plochu. Spusťte a do levého okna zkopírujte:
:commands
[Purity]
[Emptytemp]
[Emptyflash]
[Resethosts]
a klikněte na >MoveIt!<. Před skenem vypněte antivir a po něm restartujte PC. Dejte nový log RSIT.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

dovemonkey
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od dovemonkey »

Provedeno.....po restartu: využítí GPU stále běží na plno v klidu...jako kdyby někdo jiný používal moji grafiku :?: ..a NTB je celkově zpomalený.....

Zkusil jsem ukončit podezřelý proces cuda.exe (windows/cuda.exe) a grafika začla fungovat normalně......za pár minut se ale proces spustí znova.....O co jde?? :((

Přikládám log....moc děkuji za pomoc.
Přílohy
log.rar
(15.81 KiB) Staženo 44 x

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Přeinstalujte grafický ovladač nejnovější verzí.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

dovemonkey
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od dovemonkey »

To jsem již udělal...nepomohlo...zkoušel jsem několik druhů ovladačů ale pořád to samé :-////

Zkusil jsem nabootovat z druhéhu disku kde mám starou instalaci systému a tam vše běží OK, takže se jedná o software..,,,,,

Aktualizace: projel jsem PC RogueKillerem a ten jako jediný detekoval windows/cuda.exe + nějake registry...opraveno....zatím vše běží jak má...huráááá :happy:

Mam poslat ještě nějaké logy na kontrolu ? Děkuji :(

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Pokud je vše OK, není třeba.

Varování:

Odpovědět