Mám problém s notebookem hp pavilion g series.Skoro každý den skočí modrá smrt. Mám podezření,že to je při práci s internetem. Taky po spuštění win7 skočí chyba:NELZE SPUSTIT SLUŽBU PROTOKOLOVÉHO ZÁSOBNÍKU BLUETOOTH. Zkoušel jsem odinstalovat ovladače a nechat je znovu natahnout win7 a nic.Stále stejná chyba.
Zde je soubor minidump se zápisem chyb:http://ulozto.cz/xexDoN2G/minidump-zip
Děkuji za případné rady

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
modrá smrt ve win7
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: modrá smrt ve win7
Chyba se objevuje po update Internet Exploreru na verzi 10 nebo po instalaci aktualizace KB2670838.
K výpadku stránky v nestránkovaném fondu dojde v rutině grafického ovladače od Intelu
igdpmd64.sys, při načítání DWORD hodnoty z paměti do registru procesoru (mov eax,dword ptr [rax+rcx]),
kdy je součtem hodnot v registrech rax a rcx vypočtena nesprávná hodnota ukazatele.
K pádu dochází v kontextu prosesu subsystému Windows csrss.exe.
Pomáhá update grafického ovladače Intel i sekundárního ovladače od ATI. Ty tam máš celkem staré verze.
atikmpag.sys - Sun May 08 07:50:11 2011, igdpmd64.sys - Fri Apr 15 20:08:20 2011
K výpadku stránky v nestránkovaném fondu dojde v rutině grafického ovladače od Intelu
igdpmd64.sys, při načítání DWORD hodnoty z paměti do registru procesoru (mov eax,dword ptr [rax+rcx]),
kdy je součtem hodnot v registrech rax a rcx vypočtena nesprávná hodnota ukazatele.
K pádu dochází v kontextu prosesu subsystému Windows csrss.exe.
Pomáhá update grafického ovladače Intel i sekundárního ovladače od ATI. Ty tam máš celkem staré verze.
atikmpag.sys - Sun May 08 07:50:11 2011, igdpmd64.sys - Fri Apr 15 20:08:20 2011
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde