Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
svchost.exe zabírá 95-98% CPU + nejde mi udělat log
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: svchost.exe zabírá 95-98% CPU + nejde mi udělat log
Ehm.. automatické aktualizace vypnuty, ve správci úloh mám stále 11x svchost.exe (4x local service, 2x network service a 5x system) - to je normální?
)

Pocet je v poradku, zatizeni CPu je stael vysoke?
právě že od té doby, co jsem sem napsala, se už nestalo, aby mi to bralo veškerou kapacitu CPU, i když se tak dělo několik dní předtím. tak jsem z toho blázen
taky jsem si tedy uvědomila, že čas letí a mám starý stroj, tak po něm nemůžu bchtít zázraky 

- Pokud pouzivate Win Vista ci W7, kliknete na OTL pravym a dejte Run As Administrator ci Spustit jako spravce
- Do spodniho okenka Vlastni skenovani/opravy vlozte skript nize
Kód: Vybrat vše
:services PanService :reg [HKEY_LOCAL_MACHINE\system\currentcontrolset\services\sharedaccess\parameters\firewallpolicy\standardprofile\authorizedapplications\list] "C:\Program Files\PANDORA.TV\PanService\PandoraService.exe"=- [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar] "{BFC32E1D-EE75-4A48-BC60-104E11EE2431}"=- "{D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440}"=- [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "GrooveMonitor"=- [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "OEXPRESS"=- "MSMSGS"=- ""=- "NokiaSuite.exe"=- [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows] "AppInit_DLLS"="" :files C:\WINDOWS\tasks\Adobe Flash Player Updater.job C:\Program Files\PANDORA.TV %windir%\system32\*.tmp.dll /s %windir%\system32\SET*.tmp /s %windir%\*.tmp :commands [RESETHOSTS] [EMPTYTEMP] [EMPTYFLASH] [EMPTYJAVA]
- Nasledne kliknete na Opravit
- PC provede opravu, restartuje se a da Vam log, jeho obsah vlozte sem

tady je log:
All processes killed
========== SERVICES/DRIVERS ==========
Service PanService stopped successfully!
Service PanService deleted successfully!
========== REGISTRY ==========
Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\system\currentcontrolset\services\sharedaccess\parameters\firewallpolicy\standardprofile\authorizedapplications\list\\C:\Program Files\PANDORA.TV\PanService\PandoraService.exe deleted successfully.
Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\\{BFC32E1D-EE75-4A48-BC60-104E11EE2431} deleted successfully.
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{BFC32E1D-EE75-4A48-BC60-104E11EE2431}\ not found.
Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\\{D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440} deleted successfully.
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440}\ not found.
Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\GrooveMonitor deleted successfully.
Registry value HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\OEXPRESS deleted successfully.
Registry value HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\MSMSGS deleted successfully.
Registry value HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\ deleted successfully.
Registry value HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\NokiaSuite.exe deleted successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows\\"AppInit_DLLS"|"" /E : value set successfully!
========== FILES ==========
C:\WINDOWS\tasks\Adobe Flash Player Updater.job moved successfully.
C:\Program Files\PANDORA.TV\PanService folder moved successfully.
C:\Program Files\PANDORA.TV folder moved successfully.
File/Folder C:\WINDOWS\system32\*.tmp.dll not found.
File/Folder C:\WINDOWS\system32\SET*.tmp not found.
C:\WINDOWS\002715_.tmp moved successfully.
========== COMMANDS ==========
C:\WINDOWS\System32\drivers\etc\Hosts moved successfully.
HOSTS file reset successfully
[EMPTYTEMP]
User: Administrator
->Temp folder emptied: 0 bytes
->Temporary Internet Files folder emptied: 0 bytes
User: All Users
User: Default User
->Temporary Internet Files folder emptied: 33170 bytes
User: LocalService
->Temp folder emptied: 66016 bytes
->Temporary Internet Files folder emptied: 5965634 bytes
->FireFox cache emptied: 6907503 bytes
User: NetworkService
->Temporary Internet Files folder emptied: 33170 bytes
User: Radka
->Temp folder emptied: 184319 bytes
->Temporary Internet Files folder emptied: 1737106 bytes
->Java cache emptied: 0 bytes
->FireFox cache emptied: 79589426 bytes
->Opera cache emptied: 19067 bytes
->Flash cache emptied: 3089369 bytes
%systemdrive% .tmp files removed: 0 bytes
%systemroot% .tmp files removed: 0 bytes
%systemroot%\System32 .tmp files removed: 0 bytes
%systemroot%\System32\dllcache .tmp files removed: 0 bytes
%systemroot%\System32\drivers .tmp files removed: 0 bytes
Windows Temp folder emptied: 664 bytes
%systemroot%\system32\config\systemprofile\Local Settings\Temp folder emptied: 645292259 bytes
%systemroot%\system32\config\systemprofile\Local Settings\Temporary Internet Files folder emptied: 33170 bytes
RecycleBin emptied: 0 bytes
Total Files Cleaned = 709,00 mb
[EMPTYFLASH]
->Flash cache emptied: 0 bytes
Total Flash Files Cleaned = 0,00 mb
[EMPTYJAVA]
->Java cache emptied: 0 bytes
Total Java Files Cleaned = 0,00 mb
OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 log created on 01082014_135329
Files\Folders moved on Reboot...
PendingFileRenameOperations files...
Registry entries deleted on Reboot...
Tak jeste uklidime
T-Cleaner http://vyosek.tym.cz/pro_usery/T-Cleaner.exe
OTC http://oldtimer.geekstogo.com/OTC.exe
TFC http://oldtimer.geekstogo.com/TFC.exe
Stahnete Ccleaner http://forum.viry.cz/viewtopic.php?t=7478
Panel čistič
bohuzel s temi aktualizacemi (svchost.exe) toho moc nenadelame, jen cekat az zas Microsoft vymysli nejaky supr HotFix ktery snad uz konecne zabere

- Stahnete a spustte
- Pro potvrzeni volby mackejte A, Enter
- Po pouziti utilitu smazte
- Antiviry touhou utilitu chybne oznacit jako vir - jedna se o falesny poplach - takze v pohode stahnete (pripadne vypnete pri stahovani antivir)

- Stahnete a spustte
- Kliknete na CleanUp a potvrdte YES
- Program uklidi a restartuje PC

- Stahnete a spustte
- Kliknete na Start a potvrdte OK
- Program uklidi a restartuje pc
- Po pouziti utilitu smazte

Panel čistič
- Vse nechte jak je, jen dejte Analyzovat a pote Spustit CCleaner
- dejte Hledej problémy
- nasledne Opravit problémy - zalohu registru doporucuji udelat, opravte vsechny problemy
- postup opakujte dokud nebude bez problemu - vetsinou cca 3x
- Zde muzete odinstalovat nepotrebne programy

paráda, PC je podstatně rychlejší než byl 
CCleaner používám pravidelně od posledně, ale stejně mě překvapilo, kolik toho bylo ještě na vyčištění
ještě mám dotaz - potřebovala bych podobně vyčistit ještě PC mámy, můžem to ještě udělat spolu tady přes tohle vlákno nebo mám jít jinam?

CCleaner používám pravidelně od posledně, ale stejně mě překvapilo, kolik toho bylo ještě na vyčištění

ještě mám dotaz - potřebovala bych podobně vyčistit ještě PC mámy, můžem to ještě udělat spolu tady přes tohle vlákno nebo mám jít jinam?