Zdravím!
Na svém PC používám služby Synology umožňující přístup k mému NAS serveru. Nedávno jsem přešel na ZA (z Comodo). Vše běží bez problému s výjimkou právě jednoho z programu Synology (Synology Assistant),který mi umožňuje správu serveru. V ZA jsem povoloval všechny Synology služby a vytvořil tak bezpečnostní výjimky pro tyto produkty,stále však,pokud mám FW zapnutý,software nevidí můj server. Pokud ZA vypnu,vše najede bez problému.
Chtěl bych se zeptat zda je možnost nějakou utilitkou zjistit,jaké procesy běží při práci se službami Synology a vymezit tím příčinu,že jsem nějaký proces v ZA vynechal.
Dále bych se dotázal,zda někoho nenapadá,čím by se tento problém mohl vyřešit. Děkuji!

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
ZoneAlarm FW a Synology služby.
Moderátor: Moderátoři
Re: ZoneAlarm FW a Synology služby.
Zdravím,
na ty procesy bych zkusil použít některou z portable, tedy neinstalují se, miniaplikací k tomu určených přímo od Microsoftu: Process Explorer, TCPview, Autoruns - s tímhle možná budete schopen na to přijít.
Povedlo se?
na ty procesy bych zkusil použít některou z portable, tedy neinstalují se, miniaplikací k tomu určených přímo od Microsoftu: Process Explorer, TCPview, Autoruns - s tímhle možná budete schopen na to přijít.
Povedlo se?