Nic podstatného ti neřeknu, ten počítač je naprosto nepředvídatelný. Osobně bych tu desku nechal odejít na zasložený odpočinek.
Snížení kapacity kondenzátorů může mít i neblahý vliv na polovodičové součástky, které se také mohou poškodit. Pak ti výměna kondenzátorů stejně nepomůže.
Vlastně jsem neviděl moc MB, kde by to zabralo.
Buď to byla chyba ovladače vadspdif64.sys, spíše však došlo k pádu kvůli chybným datům v paměti, chybě při adresaci a pod.
Tedy HW chybě.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
BSOD 000000124
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: BSOD 000000124
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mohu potvrdit. Z asi 20 MB, kde jse měnil kondíky jsem opravil asi 4.MiliNess píše:Snížení kapacity kondenzátorů může mít i neblahý vliv na polovodičové součástky, které se také mohou poškodit. Pak ti výměna kondenzátorů stejně nepomůže.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Tak vymenil som dosku, preinstaloval cely win a vyskytla sa ta ista chyba. Myslim, ze to su na 100% pamate, ale skor ich nastavenie parametrov alebo nejaky problem s kompatibilitou. Novy minidump http://uloz.to/xoPXYQW4/122213-13953-01-dmp
Tak to mě poměrně překvapilo. Ano, Bank 4 by mohl znamenat i problém s DRAM. Stejně tak by to mohl být procesor, paměťový řadič už je integrovaný uvnitř. Zkus tedy jiné paměťové moduly. Jinak to může být klidně i chyba napájení. Tady člověk prostě nikdy neví...
Je to zaujimave. Zatial uz 2 tyzdne nebolo BSOD. Zmenu som spravil v tom, ze som nainstaloval starsie ovladace na graficku kartu. Je to MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II 2GD5/OC, predtym som mal jedny z najnovsich ovladacov, teraz som dal 295.73.
Moc bych na to nesázel, nicméně zázraky se dějí...